NAJAVLJENI POPUSTI ZA ŠTEDIŠE Evo da li Beograđani planiraju da smanje potrošnju struje
Foto: Pixabay

Većinu građana je ova najava osvestila i njihovi planovi su da će malo racionalnije da koriste električnu energiju, dok ima i onih koji ne planiraju da smanje potrošnu struje.

Beograđani su za "Tanjug" rekli da svakako u narednom periodu planiraju da više štede struju, pa je jedan sugrađanin poručio:

"Čuo sam najavu, ja se u svakom slučaju trudim da štedim, ovo me neće naterati da štedim još više, jer sam takav po prirodi".


Jedan od građana kaže da struju uvek štedi i da koristi samo frižider, televizor i kompjuter, kao i da razume motive pomenute najave, jer smatra da mnogi ljudi koriste struju bez potrebe.

VODE PRIMEROM Zgrade Vlade Srbije, Predsedništva i Ministarstva finansija večeras su u "mraku"

"Planiram da štedim više u narednom periodu, kuvaću kada je struja jeftinija, neću danju ništa da uključujem, uveče što manje sijalice, jedino ne mogu bez televizora" poručila je sugrađanka.

Slično mišljenje imala je i gospođa koja je rekla da oduvek štedi struju, da kuva kada je jeftinija struja i da koristi samo onoliko koliko je potrebno, dok je druga poručila da nije štedela struju, ali da joj je plan da smanji kuvanje u narednom periodu.

"Apsolutno kao i svaki dobar domaćin treba voditi računa o svim drugim rashodima u domaćinstvu da bi pomogli uopšteno državi, našoj dragoj Srbiji. Do sada sam štedeo i uvek koristim priliku da koristim termičke uređaje u vreme jeftine struje", rekao je sagovornik.

Podsetimo, Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u subotu je na konferenciji za novinare najavio da će građani koji budu štedeli struju, dobiti veliki popust.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Lili

28.08.2022 19:49

Osim TV frižidera i led sijalica ne trošimo struju na drugo.Pošto nemam jeftinu struju račun mi je 3.500,00 din I kako još da štedi?Realno račun mi je za ono što potrošnim već veliki.