POČEO KOBAJERAJ - FESTIVAL NAJBOLJIH KOBAJA U GRADU
Promo

Ljubitelje ukusnih kobaja i dobre muzike od danas pa sve do subote očekuje prvi Kobajeraj - festival koji će okupiti najbolje kobaje u gradu na jednom mestu i to na novoj atraktivnoj festivalskoj lokaciji - Sava promenadi.

Festival će predstaviti selekciju pabova koji sa ponosom mogu reći da služe neke od najboljih i najkvalitetnijih kobaja u Beogradu. Na licu mesta će se pripremati sveže kobaje koje će se servirati na različite načine pa će tako posetioci moći da probaju i kombinacije sa češkim knedlama, home made sosevima, hrskavim krompirićima ali i na mediteranski način uz čuveni grčki tzatziki.

Tokom celog dana posetioce očekuje i DJ program uz podršku poznatih imena gradske klubske scene, nekoliko chill out zona u kojima je opuštanje zagarantovano ali turnir u beer pongu za koji su prijave I dalje otvorene. U fun zoni posetioci će moći da odigraju i po neku partiju stonog fudbala ili pikada, a oni koji se budu pokazali veštim sa ping pong lopticama mogu osvojiti i lepe nagrade.

Posetioce kojima je značajna tema zaštite životne sredine, obradovaće vest da je Kobajeraj jedan od prvih festivala u Evropi koji se opredelio da tokom svog programa maksimalno smanji plastični otpad, uz pomoć kompanije Ball Packaging Europe. Na Festivalu će se koristiti Ball Aluminium Cup – čaše - napravljene od čistog aluminijuma, jer on može 100% da se reciklira i to neograničen broj puta sa minimalnim gubicima. Cilj ove inicijative je podizanje svesti o zaštiti životne sredine i značaju koji reciklaža ima za očuvanje planete Zemlje, na kome kompanija Ball Packiging Europe radi duži niz godina kroz projekat “Svaka limenka se računa”. Zato posetite Sava Promenadu tokom vikenda, jer pored odličnog programa mi postupamo odgovorno prema našem okruženju.

Promo

 

Danas posetioce čeka posebno iznenađenje jer u goste stiže Rock radio! Čuvari klalitetnog zvuka će za posetioce Kobajeraja puštati najbolju rock muziku od 17 do 19h i pokazaće zašto su u samom vrhu najpopularnijih beogradskih frekvencija.

Street Food Festival Kobajeraj by Laško počinje danas od 15:00h i biće otvoren sve do 23:00h kao i u petak i subotu. Ulaz je naravno besplatan za sve posetioce.

Čekamo vas na Sava promenadi!

Za više informacija: https://www.instagram.com/streetfoodfestivalbg/

Komentari (1)

Loading
izumetbegu

11.08.2022 13:28

za izbegavati , sve ispod 1.000 din po kg