KOBAJERAJ - Festival najboljih kobaja u gradu stiže na Sava Promenadu
Promo

Ljubitelje pabovske kulture, ukusnih kobaja i dobre muzike, od 11. do 13.avgusta očekuje prvi Kobajeraj - festival koji će okupiti najbolje kobaje o kojima priča doslovno ceo grad.

U novom gradskom centru zbivanja – na Sava promenadi, tačnije u street art kutku ispod šarmantnog tramvajskog mosta, ovaj festival će predstaviti selekciju pabova koji sa ponosom mogu reći da služe neke od najboljih i najkvalitetnijih kobaja u Beogradu. Na licu mesta će se pripremati sveže kobaje koje će se servirati na različite načine pa će tako posetioci moći da probaju i kombinacije sa češkim knedlama, home made sosevima, hrskavim krompirićima ili bez dodataka što garantuje instant povratak u detinjstvo.

Tokom celog dana posetioce očekuje i DJ program uz podršku poznatih imena gradske klubske scene, nekoliko chill out zona u kojima je opuštanje zagarantovano ali i veliki humanitarni turnir u beer pongu za koji su prijave otvorene od danas pa sve do početka festivala. U fun zoni posetioci će moći da odigraju i po koju partiju stonog fudbala ili pikada, a oni koji se budu pokazali veštim sa ping pong lopticama mogu osvojiti i lepe nagrade.

Promo

 

Posetioce kojima je značajna tema zaštite životne sredine, obradovaće vest da je Kobajeraj jedan od prvih festivala u Evropi koji se opredelio da tokom svog programa maksimalno smanji plastični otpad, uz pomoć kompanije Ball Packaging Europe. Na Festivalu će se koristiti Ball Aluminium Cup – čaše - napravljene od čistog aluminijuma, jer on može 100% da se reciklira i to neograničen broj puta sa minimalnim gubicima. Cilj ove inicijative je podizanje svesti o zaštiti životne sredine i značaju koji reciklaža ima za očuvanje planete Zemlje, na kome kompanija Ball Packiging Europe radi duži niz godina kroz projekat “Svaka limenka se računa”. Zato posetite Sava Promenadu tokom vikenda, jer pored odličnog programa mi postupamo odgovorno prema našem okruženju.

Prvog festivalskog dana, u četvrtak, 11. avgusta, posetioce čeka posebno iznenađenje jer u goste stiže Rock radio! Čuvari klalitetnog zvuka za posetioce Kobajeraja puštaće najbolju rock muziku prva dva festivalska sata, od 17 do 19h i pokazaće zašto su u samom vrhu najpopularnijih beogradskih frekvencija.

Street Food Festival Kobajeraj by Laško počinje u četvrtak od 17:00 do i biće otvoren sve do 23:00 dok u petak i subotu traje nešto duže, od 15:00 do 23:00. Ulaz je besplatan za sve posetioce!

Čekamo vas na Sava promenadi!

Za više informacija: https://www.instagram.com/streetfoodfestivalbg/

Komentari (0)

Loading