REŠAVA JEDNIM POTEZOM Ovo je doktor koji je nameštao vrat čoveku koji je nakon tretmana pao u komu i umro
Foto: Youtube Printscreen/Glas Javnosti

Nakog kog tretmana je pacijent pao u komu i tri meseca kasnije i preminuo, saznaje "Blic".

Na sajtu ove klinike gde se navodi njegova biografija, piše da se bavi nameštanjem "atlasa", a u medijima na kojima je gostovao predstavljaju ga "svetski priznatog stručnjaka za nameštanje atlasa".

Pacijent koji je preminuo nakon tretmana kod ovog lekara, u ovu kliniku došao je upravo na nameštanje "atlasa".

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu obavešteno je juče da je 24. marta ove godine u 16:40 časova iz privatne klinike “Balans medika” u Beogradu kolima Hitne pomoći na Institut za ortopediju na Banjici prevezen muškarac M. Đ. (58).

Ovaj pacijent je u privatnoj klinici bio na tretmanu kod kiropraktičara radi nameštanja prvog vratnog pršljena (”atlasa”). Tokom tretmana se ukočio i nije više mogao da se kreće. Na Institutu mu je konstatovana fraktura prvog vratnog pršljena usled čega je ostao nepokretan i odmah je uveden u veštačku komu. M. Đ. je preminuo u subotu, 9. jula na Institutu za ortopediju, a Više javno tužilaštvo u Beogradu je juče obavešteno o celom događaju, nakon čega je dalo nalog da se obavi obdukcija.

REŠAVA JEDNIM POTEZOM Ovo je doktor koji je nameštao vrat čoveku koji je nakon tretmana pao u komu i umro

Foto: Youtube Printscreen/Glas Javnosti

 

"Jednim potezom rešava migrenu"

U jednom gostovanju od decembra prošle godina na TV Glas javnosti, dr Đurđević je pričao upravo o nameštanju "atlasa", a naslov najave glasi: "On rešava migrenu jednim potezom! Prof. dr Slaviša Đurđević".

"Prema njegovim rečima, kada se ovaj vratni pršljen ne nalazi u pravilnom položaju dolazi do problema poput migrene, glavobolje, vrtoglavice, nervoze pa i straha. Ova stanja mogu se rešiti jednim potezom, odnosno jednim tretmanom", navodi se u opisu doktorovog gostovanja na ovoj Jutjub stranici.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading