NOĆ PUNA NESREĆA Šestoro povređenih u pet saobraćajnih udesa u Beogradu
Alo/ M. Š.

U Beogradu se noćas dogodilo pet saobraćajnih udesa, u kojima je bilo i teže povređenih osoba, a najviše su se javljali srrčani bolesnici i astmatičari zbog promene vremena, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

U Ulici cara Dušana 83, sinoć oko 20 časova povređene su dve žene na pešačkom prelazu, od toga jedna teže, i prebačene su u KBC Zemun.

Nešto kasnije u 21.38 časova na Ibarskoj magistrali, kod skretanja za Barajevo, teže je povređen 26. godišnji muškarac i prevezen je na VMA.

Jutros u 05.28 sati na Pančevačkom putu kod Politike, automobil je udario u banderu, a jedan muškarac je zbog teških povreda prebačen na reanimaciju u Urgentni centar.

Lakše povrede zadobila je žena koju je udario električni trotinet u 20.44 časa kod hotela Jugoslavija i vožena je u KBC Zemun, a jedan biciklista, muškarac, sa težim povredma glave, nakon pada u blizini Autokomande prevezen je na VMA.

Dežurne ekipe imale su noćas 94 intervencije, od toga 27 na javnim mestima, uglavnom zbog alkoholisanih osoba i srčanih bolesnika.

Javljali su se još hronični bolesnici, najviše astmatičari, a bilo je više interkliničkih transporta do Kovid bolnice u Batajnici, naveli su iz Hitne pomoći.

 

Komentari (1)

Loading
boki

07.07.2022 10:45

Zasto drzava zali bahate vozace.Uvesti najmanju kaznu 500 evra jer ko krsi zakon ima novac za kazne.Hitno menjati zakone i spasiti necije zivote