UMALO TRAGEDIJA TOKOM UKLJUČENJA UŽIVO NA TV PINK Dečak (16) skočio sa mosta u Beogradu ne znajući da ga kamere snimaju!
Printscreen

Tokom vođenja programa “Novo jutro” na televiziji Pink, voditeljka Dea Đurđević doživela je veoma neprijatnu situaciju.

Naime, reporterka televizije Pink nalazila se na brodu sa rečnom policijom, gde je izveštavala o njihovom radu, a upravo u tom trenutku jedan dečak skočio je sa Brankovog mosta.

Rečna policija odmah je krenula u akciju spasavanja lica koje je skočilo u reku, a voditeljka Dea je, u potpunom šoku, nastavila sa programom.

Reporterka, koja se nalazila na licu mesta, potom je rekla da, kada su dobili informaciju šta se dogodilo,  iste sekunde su se uputili ka toj lokaciji.

Naime, reč je o dečaku od 16 godina, koji je pokušao da izvši samoubistvo, pripadnici rečne policije su ekspresno delovali.

UŽAS U BEOGRADU Dečak (16) skočio s Brankovog mosta - Alo.rs

 

Dečak je zbrinut od strane medicinskih ekipa.

Voditeljka Dea je na kraju konstatovala kako rečna policija radi sjajan posao i istakla kako je najvažnije da je sa dečakom sve u redu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Kalesu

01.07.2022 11:44

"...ne znajući da ga kamere snimaju." - možda je, naprotiv, znao za kamere, a današnji mladi su, na žalost, spremni na sve za pet minuta slave na društvenim mrežama, pre svegana onoj najgoroj od njih - tik toku.