DEČJI SAJAM U BEOGRADU Takmičenja, nagrade i edukativne igraonice
Foto: Simona Stanković

Dečiji sajam održava se juče i danas u Beogradskom tržnom centru po 28. put.

Tradicionalni, profesionalni sajam namenjen je potrebama naših najmlađih, od novorođenih beba do tinejdžerskog doba, i ovog puta će biti održan uz želju i obavezu da se opravda poverenje mališana, roditelja i izlagača, kao i da zadrži epitet najradosnijeg dečijeg događaja.

Mališani i njihovi pratioci moći će da uživaju u druženju sa omiljenim junacima, pozorišnim predstavama, zabavnom programu na bini kao i na sportskom terenu uz brojna takmičenja, nagrade, edukativne radionice i ostale zanimljive sadržaje. I za nas je prošlogodišnje iskustvo kada je u komplikovanijoj epidemiološkoj situaciji prvi letnji Sajam na otvorenom organizovan i održan za primer, što su potvrdili i predstavnici Grada Beograda kao i svi posetioci.

Ispred naših najmlađih je, kao i ispred svih nas, još jedna izazovna školska godina, a situacija donosi obavezu da o njihovom psihofizičkom zdravlju brinemo sa još više pažnje, da ne zaboravimo zabavu, ali i edukaciju, kao ni sportske aktivnosti.

Ulaz na manifestaciju je besplatan, a ovo je savršena ideja za one roditelje koji još uvek nisu isplanirali vikend sa decom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading