NOVI SISTEM INFORMISANJA PUTNIKA GSP BEOGRAD Uvode se validatori, evo šta su i čemu služe
Foto: Youtube/Printscreen

Novi sistem informisanja putnika odnosi se na obaveštavanje korisnika u vozilima o izmenama trasa linija zbog izvođenja radova, održavanja manifestacija i drugih aktivnosti koje uticu na promenu.

Putnicima će na validatorima u vozilu biti dostupna informacija o izmenama na trasi linije kojom se prevoze, kao i adresa internet stranice Sekretarijata za javni prevoz sa aktuelnim izmenama.

DOJAVA O BOMBI U KBC DRAGIŠA MIŠOVIĆ - Alo.rs


Za brz i jednostavan pristup informacijama o svim aktuelnim izmenama linija na validatorima će biti dostupan i QR kod čijim skeniranje putem mobilnog telefona korisnici pristupaju sajtu Sekretarijata za javni prevoz.

Digitalizacija sistema javnog prevoza jedan je od ključnih projekata za dalji razvoj i unapređenje, a cilj je pružanje što kvalitetnije usluge korisnicima javnog prevoza.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Muki

19.05.2022 07:17

Ti validatori mi i ne trebaju, bolje na vreme sredite klime da ljudi preko leta ne padaju u nesvest. Da ne napadate vozače kako drže peškire oko vrata. Bolje u to uložite novac nego za ove gluposti.

Dušan

20.05.2022 16:15

Ja mu ne znam šta mu je sad pa to! Ne treba ni klima, jer ode šija, dosta su otvoreni prozori. Ja znam Srpski. Imam mobilni sa tipkama. Pišu brojevi. Ima zelenu i crvenu slušalicu. Kad uđem u autobus pitam vozača ili nekog putnika na čisto Srpskom književnom: " Izvini, reci mi molim te gde ide ovaj autobus?" U Rusiji, pošto nisam znao redosled stanica, zamolio sam u autobusu: " Pažalusta, jesli hoče kto mnje skazać kagda budet peredposlednjaja stancija"? Čovek je rekao: " Ja vam skažu". Posle nekolko stanica, čovek je rekao: " Vam nužno na sledujušćoj stanciji viići iz busa". Ja sam se lepo na Ruskom zahvalio: " Spasiba"! To je valjda taj validator?!