POŠTA SRBIJE POKROVITELJ 35. BEOGRADSKOG MARATONA U čast maratona i specijalno izdanje poštanskih maraka
Foto: Pošta Srbije

Ugovor o pokroviteljstvu potpisali su danas Zoran Đorđević, v.
d. direktora Pošte Srbije i Darko Habuš, direktor Beogradskog maratona.
Đorđević i Habuš predstavili su i specijalno izdanje prigodnih poštanskih maraka „35. Beogradski maraton”, koje je Pošta Srbije izdala u čast jubileja najvećeg, najmasovnijeg i najznačajnijeg tradicionalnog sportskog događaja u Beogradu i celoj zemlji, na konferenciji u Starom dvoru na kojoj su o značaju maratona za grad Beograd i organizaciji događaja u nedelju, govorili i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, ambasadorka 35. maratona Olivera Jevtić.

POŠTA SRBIJE POKROVITELJ 35. BEOGRADSKOG MARATONA U čast maratona i specijalno izdanje poštanskih maraka

Foto: Pošta Srbije

 

„Pošta Srbije velika je porodica sa 15.000 zaposlenih i društveno-odgovorna

kompanija koja posebnu pažnju poklanja promociji sporta, fizičke aktivnosti i zdravih stilova života. Pored zadovoljstva, osećamo da nam je dužnost da budemo prisutni na ovom prestižnom sportskom događaju, podržimo ciljeve manifestacije, pozovemo na bavljenje sportom i zajedno pošaljemo jednu od najlepših razglednica iz naše prestonice, dok će na poštanskim markama ostati zabeležen ovaj važan jubilej Beogradskog maratona, njegova
popularnost i značaj. Poželeo bih mnogo uspeha takmičarima i organizatorima, a svim posetiocima lep i ugodan boravak u našem gradu”, rekao je Zoran Đorđević, v.d. direktora Pošte Srbije.

U realizaciji izdanja poštanskih maraka „35. Beogradski maraton” stručnu saradnju obezbedio je Darko Habuš, dok je grafička realizacija delo Hominid studia iz Beograda. Pogledajte:

Ove specijalne marke moći će da se kupe na štandu Pošte Srbije na samom događaju u nedelju, dok će se zajedno sa tematskim razglednicama i drugim poštanskim proizvodima naći u ponudi na prodajnom štandu Pošte Srbije u tržnom centru „Galerija” danas i u subotu 14. maja, pored standardnih načina za onlajn kupovinu na sajtu https://efilatelija.posta.rs/, u specijalizovanoj prodavnici u Takovskoj 7, i na šalterima u poslovnicama pošta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading