PROSTORIJE ZA OSOBE SA INVALIDITETOM U POTPUNOSTI DEMOLIRANE Vandali za vreme praznika uništili terene na Adi Ciganliji
Grad Beograd

Informisani su, kažu, da je grupa od sedam neidentifikovanih vandala i pored tabli gde piše da je objekat namenjen osobama sa invaliditetom, obila vrata, i totalno uništila dva toaleta u tolikoj meri da su iza njih ostali samo zidovi sa pločicama na kojima su iscrtani grafiti.

Sve sanitarije i sve što se nalazilo unutra totalno uništeno je, kao i sto za stoni tenis, vrata su polomljena i obijena, oluci za kišnicu takođe, iscrtani raznorazni grafiti po svim zidovima.

Vesić o novim projektima u Beogradu - Alo.rs


"Šokirani smo činjenicom da postoje osobe koje mogu ovako vandalski da unište nečije vlasništvo i da i dalje hodaju ulicama našeg grada bez ikakve kazne, a osobe sa invaliditetom koji su sa velikim iščekivanjem čekali prvo lepo vreme da izađu napolje i počnu druženje na Adi sada samo razočarano posmatraju kako im je neko uništio oazu".

Uklonjene divlje deponije u Beogradu - Alo.rs

Savez na Adi ima terene i kućicu napravljenu za osobe sa invaliditetom i taj prostor predstavlja pravu oazu za njihovo treniranje i druženje.

Pored sportskih terena u sklopu kampa nalazila se svlačionica, prostor za rekvizite i dva u potpunosti pristupačna toaleta.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading