ZA DECU SA SAVSKOG VENCA Opština podelila 100 besplatnih Auto-sedišta (FOTO)
GO Savski Venac

Sedišta su uručili predsednik GO Savski venac Miloš Vidović i generalni sekretar Auto-moto saveza Srbije Milan Nikolić.

Miloš Vidović je poručio da bezbednost dece mora da bude na prvom mestu i izrazio zadovoljstvo što Opština nastavlja da gradi dobre navike i već drugu godinu zaredom organizuje ovu lepu akciju.

-Obezbedili smo 100 auto-sedišta, za sve koji su se prijavili i ispunili uslove konkursa. Osnovni cilj akcije je da se podigne nivo saobraćajne kulture kod nas odraslih, koji prevozimo mališane, kako bi se najmlađima garantovala maksimalna sigurnost u vožnji. Želeli smo na ovaj način da pomognemo i roditeljima kroz uštedu sredstava u kućnom budžetu, čime smo pokazali da je Savski venac odgovorna Opština koja brine o njihovim potrebama i na koju uvek mogu da računaju-rekao je Vidović i zahvalio prijateljima iz Auto-moto Saveza što su podržali realizaciju ove akcije i prepoznali zalaganje i uloženi trud Opštine kada je briga o deci u pitanju.

 

Generalni sekretar AMSS Milan Nikolić istakao je da zajednička briga o najmlađim učesnicima u saobraćaju već postaje tradicija.

-Čestitam Opštini Savski venac na svim projektima koje sprovodi u ovoj oblasti, a roditeljima hvala što su prepoznali značaj ove akcije i pokazali koliko su savesni i odgovorni. Auto-moto savez Srbije je uvek na raspolaganju kada je reč o aktivnostima usmerenim ka povećanju bezbednosti u saobraćaju svih učesnika, posebno onih najmlađih- zaključio je Nikolić i ovom prilikom podsetio roditelje da podrže svoju decu u popularnom takmičenju AMSS „Šta znaš o saobraćaju”, koje i ove godine u martu počinje školskim takmičenjima.

Uz auto-sedišta, roditeljima su uručeni Super članski paketi AMSS za pomoć na putu i šlep u Srbiji i Evropi, koji se aktiviraju slanjem SMS poruke, a članstvo po aktivaciji važi godinu dana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading