SVI "EKOLOZI" NIKOM PONIKOŠE I U CRNU ZEMLJU POGLEDAŠE Jeziva slika na Novom Beogradu: Kome smeta zeleni grad i čist vazduh?! (FOTO)
FB/Goran Vesić

Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda, oglasio se putem Fejsbuka. Vesić je u objavi javnosti skrenuo pažnju da među nama ima onih sugrađana koji uništavaju ukrase Beograda i čuvare zdravlja.

"Polomljena tek zasađena stabla u Bulevaru Nikole Tesle

 

Noćas je uništeno dvanaest tek zasađenih stabala u Bulevaru Nikole Tesle!
Grad Beograd je podneo krivičnu prijavu protiv NN lica a tražimo snimke sa kamerama koje se nalaze u blizini kako bismo utvrdili ko je ovo uradio.
Ovaj zločin prema prirodi dogodio se noćas.

SVI

FB/Goran Vesić

 

Čekao sam do podneva da se oglasi bar neka organizacija za zaštitu prirode. Ili neko od onih koji su prisutni u javnosti kada je u pitanju zaštita životne sredine. Niko nije ni reč rekao. A zašto bi kada ovo nije medijski atraktivno? Ili da budem maliciozniji kada ih je posadio, kako oni kažu, Vesić.

SVI

FB/Goran Vesić

 

Pa pošto niko nije odlučio da obavesti javnost o ovom vandalskom činu rekoh da to uradim ja.

Odmah sam naložio Zelenilu da se polomljena stabla zamene novim sadnicama, jer nikada oni ne mogu da polome onoliko stabala koliko Beograd može da ih zasadi.", napisao je Vesić.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Stres

30.01.2022 15:18

I u Košutnjaku su prošle godine zasađene mlade sadnice,i u roku od nedelju dana sve su bile isčupane ili polomljenje..Tuga i sramota!!!

Miki

30.01.2022 15:22

Bitno da opozicija organizuje ekoloske proteste.Kad toliko brinu o ekologiji neka se organizuju i posade nova stabla.

Мilan

30.01.2022 16:48

Koji crni ekolozi. Nema kod njih ni E od ekologije.