Nastavlja se podela plavih kanti za reciklažu u Surčinu
Privatna arhiva

 

U narednom periodu oko 6.000 na ovoj gradskoj opštini postaće vlasnici kanti namenjenih odlaganju reciklabila i deo reciklažne mreže koja se ovakvim akcijama svakodnevno širi u Beogradu.

Do sada su plave kante dostavljene za 1.600 domaćinstava u Surčinu, a tokom predstojeće podle planira se obuhvat još 1.200 domaćinstava. Akcija se nastavlja i narednih vikenda dok svih 6.000 domaćinstava ne dobiju svoju kantu.

Nastavlja se podela plavih kanti za reciklažu u Surčinu

Privatna arhiva

 

U ovom delu Beograda domaćinstva već poseduju zelenu kantu za odlaganje klasičnog komunalnog otpada, a podelom i plavih kanti namenjenih odlaganju reciklabila sugrađani iz Surčina će moći na jednostavan, ali efikasan način da se priključe sistemu reciklaže. Na taj način zajedno sa sugrađanima brinemo o životnoj sredini, podižemo svest o važnosti reciklaže i radimo na njenom omasovljavanju u Beogradu.

Tokom uručenja kanti, koje će biti obavljeno od 08.00 do 14.00 časova, sugrađanima će biti predočena dinamika pražnjenja i odvoženja smeća, tako da je jedina njihova obaveza da određenim danom u nedelji kante ostavljaju ispred svojih kapija, na ulici, jer radnici „Čistoće” ne ulaze u privatan posed. Oni koji ne budu u mogućnosti da kante preuzmu tokom ove podele, naknadno se mogu javiti pogonu JKP „Gradska čistoća“ Zemun, kako bi dogovorili preuzimanje kante za svoje domaćinstvo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading