PRAVI RAZLOG DOLASKA NA PROTESTE ZA MNOGE U MASI "Ruše" sistem iz flaše vinjaka!
Foto: Alo!

 

Proteste su obeležili razni ekscesi, od nedozvoljavanja prolaska starijim ljudima, koji su krenuli prema lekaru, do zabrane kretanja automobila u kojima su se nalazila deca, bebe i roditelji koji su krenuli da svoju decu pokupe.

Sugrađani koji su se na ovim demonstracijama okupili, pored onih koji su slučajno bili uvučeni u masu, jer su se zatekli u gradu, pokazali su da je svako na ovaj skup došao iz određene namere, neko da demonstrira, neko da se zabavlja, a neko da se podseti osećaja kada smo svi zajedno stajali u grupama bez kovid maske.

PRAVI RAZLOG DOLASKA NA PROTESTE ZA MNOGE U MASI

Foto: Alo!

 

Pravi razlog dolaska za mnoge je bio "dobar provod" kojem su se nadali. Skup ljudi, umesto koncerta i ispijanje žestine za dobra stara vremena.

PRAVI RAZLOG DOLASKA NA PROTESTE ZA MNOGE U MASI

Foto: Alo!

 

 

Mnogi demonstranti su zapravo izlazak iz kuće odlučili da iskoriste kako bi na ulici pili sa svojim prijateljima, te je iz priloženog jasno da je određena skupina ljudi od par hiljada koja je blokirala dva miliona građana prestonice zapravo izašla kako bi se provela, ali na pogrešan način, što još jednom ukazuje u beznačajnost ovih protesta, koji ipak nanose veliki ekonomski udar za budžet Srbije, blokiranjem saobraćaja i transporta robe.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading