BEOGRAĐANI, BUDITE U PRIPRAVNOSTI Provalnik hara u jednom delu grada, vreba stanove u kojima su majke sa decom
Alo/Masonari Jošida

Kako je ispričala P. N. sa Petlovog brda, u tom kraju već neko vreme muškarac vreba žene koje ostaju noću same u stanovima.

Kako je rekla, ona je od početka novembra zbog situacije koja joj se dogodila u konstantnom strahu, te da se trenutno zbog toga čak i odselila na neko vreme iz Beograda.

Kako je ispričala za medije, njoj je petog novembra, oko šest sati ujutru neko pokušao da obije stan, dok je bila sama sa drugaricom, bebo, i mačkom.

- Mi smo ubeđene da je muškarac imitirao ženski glas i predstavio se kao Dobrila i nalegao na bravu. Pre toga je konstantno zvonio dok nisam ustala, pozvala muža i pitala da li on zvoni, ali to nije bio on. Taj provalnik je otišao tek kad je čuo drugaricu i mene kako zovemo policiju - ispričala je P. N. i apelovala na sve mame koje ostaju same noću sa decom, ali i sve ostale devojke koje ostaju same budu na dodatnom oprezu.

- Meni se dešavalo mnogo puta da ostavim otključano i tako spavam, ali smo tad imali staforda. Sva sreća pa su mi sada sve tri brave bile zaključane - rekla je ona i dodala da je videla da se isto desilo i porodici na Vračaru, s tim što je njima lopov ušao u stan i pokrao sve dok je žena je spavala sa decom u krevetu, piše Kurir.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading