GORAN VESIĆ U Tiršovoj od danas još 42 parking mesta za građane
beoinfo

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić rekao je da je od pratilaca na "TikToku" i drugim društvenim mrežama saznao da državni organi imaju na raspolaganju 42 parking mesta, a da roditelji koji dovode decu u bolnicu mogu da koriste sedam mesta za parkiranje.

Goran Vesić

 

"Zato smo problem rešili i uz 42 parking mesta i onih sedam koja su građani mogli da koriste, sada imaju ukupno 49 . U ime onih koji nisu razmišljali izvinjavam se, a danas smo to vratili na normalno stanje i ta parking mesta su na raspolaganju građanima" , rekao je Vesić.

Goran Vesić

 

Naveo je da je sada ostalo 20 parking mesta za državne organe i dodao da smatra da građani sa decom moraju da imaju prioritet kada je reč o parkiranju, ističući da su ranije, pre ukidanja parking mesta, državnim organima bila na raspolaganju 62 parking mesta.

Goran Vesić

 

"Ovo je klasičan primer nerazmišljanja. Većina parking mesta bila je odvojena za državne organe u ulici gde roditelji dovoze decu na lečenje i gde ima potrebe da postoje mesta za njih", rekao je Vesić u ulici Tiršova 10.

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading