UHVAĆEN NA DELU Novinarka Alo! raskrinkala džeparoša u Ulici kralja Milana na Slaviji
Alo/ Ilustracija

Džeparoš je u sredu, oko 13 sati, pratio novinarku Ulicom kralja Milutina, nedaleko od Slavije, u nameri da je pokrade, ali je otišao praznih ruku.

Iskoristio je gužvu dok je pljuštala kiša, ali nije stigao da otkopča driker na džepu jakne i izvuče mobilni jer ga je u poslednjem trenutku odao beli rukav trenerke!

Prilikom mimoilaženja sa prolaznicom, autorka teksta je nagla kišobran udesno, a onda se malo izmakla na desnu stranu i tada krajičkom oka spazila džeparoševu ruku. Gurnuo je dva prsta u džep i falilo je samo da otkopča dugme i izvuče mobilni.

Posle upozorenja: "Šta to radiš?", on je bezobrazno uzvratio: "Šta vam je, gospođo?!", a onda se provukao ispod kišobrana i otrčao prema Nemanjinoj ulici. Kod semafora, na uglu Kralja Milutina i Nemanjine, sastao se s ortakom, čekajući da pređe ulicu.

Ispostavilo se da je skroz otvorio rajsferšlus na džepu torbe, ali mu olovke nisu bile zanimljive. Veliki rajsferšlus je otkopčao dopola i prava je sreća da nije mogao da zavuče ruku i uzme novčanik jer je ranac bio pun.

U prednjem delu bile su dve knjige dr Vojislava Šešelja, koje su neposredno pre incidenta dobijene na poklon od nekadašnjeg poslanika Srpske radikalne stranke Filipa Stojanovića. Debele knjige sprečile su majstora dugih prstiju da uzme plen.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Kaja

27.08.2021 07:51

Mojoj mami su pre par meseci u Krunskoj iz ranca uzeli mobilni telefon i novčanik. Policiju naravno ništa od toga ne zanima. Ispada da treba sami da se borimo protiv bezobzirnih lopova.