JURILA SAM IH NOŽEM PO KUĆI Ispovest Beograđanke: Dečko me varao sa sestrom, a ona me upozoravala da je neveran
Foto: Shutterstock

Ona je uhvatila dečka kako je vara sa sestrom, koja ju je upozoravala da joj je dečko neveran.

- Upoznali smo se 2018. godine, u klubu na žurki. Odmah je proradila "hemija", znala sam da je on taj za kojim ću ludeti. Posle kluba, otišli smo kod mene u stan, ljubili smo se satima. Pričao mi je lepe stvari, govorio da sam lepa. Nastavljali smo da se viđamo vikendima, dok polako, ali, sigurno nismo ušli u vezu - napisala je u svojoj ispovesti ova žena.

- Svi u gradu su ga znali, bio je faca. Važio je za ženskaroša, ali ja nisam verovala u gradske priče. Uvek je bio ljubazan sa svima, naročito sa ženama, kada bih pomislila da flertuje sa nekom, on bi mi govorio da je samo pristojan. Bila sam "slepa", nisam ni shvatala šta se događa. Drugarice i moja sestra su mi govorile da me vara, ali im nisam verovala. Sve dok jednog dana nisam zatekla prizor koji me je užasnuo i naterao da nikad više ne verujem nikome.

- Pošto me celo moje okruženje huškalo da ga proveravam, to sam na kraju i uradila. Nisam uspela da mu proveravam telefon, uvek ga je držao uz sebe, Jednog dana sam krenula da ga pratim, ne da bih ga uhvatila u prevari nego da bih sestri i drugaricama dokazala da greše. Stajala sam satima ispred njegove zgrade dok nisam videla da ulazi u kola, onda sam taksijem krenula za njim. Išao je ka delu grada gde su vikendice. Kada se parkirao ispred svoje vikendice, taksijem sam produžila malo dalje, da me ne bi primetio. Onda sam izašla iz auta i odšetala do tamo. Kada sam stigla, imala sam i šta da vidim.

- Moj dečko, moja ljubav, moj budući muž, ljubio se sa mojom sestrom - istom onom koja mi je govorila da me vara. Bila sam besna kao ris, uzela sam nož i počela da ih jurim po vikendici. Nisam nameravala ništa da im učinim, ali bes je vladao mojim bićem. Na kraju sam nož zabila u vrata, okrenula se i trčeći pobegla nazad u grad. Jurili su me kolima i nešto mi govorili, ali od šoka nisam mogla da ih čujem.

- Kada sam došla sebi, bila sam ljuta, povređena, besna. Njoj sam oprostila, jer mi je sestra, a o njemu svima pričam sve najgore. Mislim da mu dvogodišnje laganje i obmanjivanje nikad neću oprostiti.

Komentari (1)

Loading
Zasluzeno

28.07.2021 00:24

Hahaha, vole djevojke sa glavnim frajerom u selu. Pricaju vam da ste lepe hahaha. Ma cela prica je hahahaha