Kolektivno venčanje u Starom dvoru: Sudbonosno "DA" izgovorilo 16 parova (FOTO)
Alo

Ova manifestacija koja se održava od 1999, nakon prošlogodišnje pauze zbog pandemije, ponovo je juče okupila mlade, ali i one nešto starije parove koji su na večnu ljubav želeli da se zakunu u Starom dvoru.

Mladenci iz raznih gradova Srbije sklopili su brakove nešto pre 11 časova,  a nakon prvog plesa i muzičkog programa gde su ih zabavljali pevači Cakana, Snežana Đurišić i Dragan Kojić Keba, uputili su se peške sa mis Srbije na čelu kolone do Skadarlije, gde su imali organizovani ručak.

Novopečenim bračnim parovima lično je čestitao gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, koji im je poželeo da dugo ostanu zaljubljeni i da se vole.

Pogodnosti za parove

- besplatno venčanje

- besplatne venčanice za mlade iz salona „Snežana“

- besplatno prenoćište u hotelima u Beogradu za parove iz unutrašnjosti

- besplatno šišanje za mladoženje i 50 odsto popusta za mlade

- kolica za parove koji dobiju decu

- drugi brojni pokloni u vidu raznih popusta.

 

On je rekao da je uprkos velikom interesovanju ove godine manifestacija zbog trenutne situacije održana u nešto manjem obimu uz poštovanje svih epidemioloških mera.

- Ovom manifestacijom šaljemo jednu lepu poruku o važnosti braka i podizanja dece - naglasio je Radojičić.

Alo

 

Bojana i Mile spontano su se odlučili za venčanje

- Spontano smo se odlučili da se venčamo na ovakav način. Na TV-u smo videli reklamu i prijavili se. Kod kuće imamo jedno dete, a na putu je drugo - kazala je sa osmehom na licu Bojana, a Mile dodao da se nisu pokajali jer su njihova očekivanja potpuno opravdana.

Alo

 

Snežana i Milan: Neobično i atraktivno  

- Mi smo ovo venčanje planirali prošle godine, ali nažalost, nismo mogli da ga upriličimo - kazala je Snežana Jović, profesorka iz Beograda, ističući da su na ovakav način njen suprug, s kojim je u vezi četiri godine, i ona želeli da se venčaju jer je to jedinstveno, neobično i atraktivno.

Alo

 

Marina i Marko: Ovo je za nas jedinstveno 

- Uopšte se ne kajemo što smo se odlučili na ovakav čin venčanja - uglas su rekli Marko i Marina Jović rodom iz Kuršumlije, koji žive u Beogradu i naglasili da je ovo za njih nešto jedinstveno, neponovljivo i autentično.

Komentari (0)

Loading