GORAN VESIĆ: Stanari Vidovdanske neće ostati bez krova nad glavom, grad Beograd će uvek štititi svoje građane!
Fejsbuk

Ona se sa stanarima sastao se u hotelu "Slavija", gde su oni privremeno smešteni posle urušavanja dela njihove zgrade na Vračaru.

"Najvažnije da su svi zbrinuti, živi i zdravi i da grad Beograd i opština Vračar vode računa o njima. Oni će odavde otići u iznajmljene stanove, koje neće plaćati, dok njihova zgrada ne bude sanirana ili dok ne bude izgrađena nova zgrada", napisao je Vesić na svom Fejbuk nalogu.

On je dodao da ih je obavestio da će u ponedeljak gradski ombudsman Miljko Valjarević zakazati sastanak u Skupštini grada Beograda, na kojem će se razgovarati o trajnom rešenju problema u kojem su se, ne svojom krivicom, našli.

"Grad Beograd će uvek zaštiti svoje građane. Nikada neću dopustiti da ovi ljudi ostanu bez krova nad glavom onako kako je bivši gradonačelnik ostavio bez krova nad glavom ljude iz Dubljanske ulice, čiji su stanovi srušeni 12. oktobra 2008. godine", piše na Vesićevom Fejbuk nalogu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zorana

18.07.2021 14:28

Dobra zastita.Bravo za nadlezne opstine Vracar koji su izdali gradjevinsku dozvolu. Oni prvo treba da odgovaraju otkazom,pa tek investitor. Sta je bilo sa bakom sa Vracara cija je kuca srusena.?Da li jos uvek zivi u hotelu Slavija?