VESIĆ NAJAVIO KRAJ REKONSTRUKCIJE Radovi na ulici Braće Jerković biće gotovi do 1. septembra
Goran Vesić

Rekonstrukcija ulice Braće Jerković u beogradskoj opštini Voždovac biće završena do 1. septembra, a za to je Grad Beograd izdvojio ukupno 1,1 miliona evra, rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.  

Radovi se izvode u ulici u naselju Braće Jerković u dužini od oko 800 metara, odnosno od Darvinove do ulice Pive Karamatijevića.

Zamenik gradonačelnika precizirao je da se u okviru rekonstrukcije menjaju kompletne instalacije - vodovodne, kanalizacione, da se pravi prava podloga, tri sloja asfalta i ocenio da će zbog toga ta ulica moći da funkcioniše 20 godina bez potrebe za dodatnim radovima.

Ukazujući na to da ulicom Braće Jeković prolazi javni prevoz, kao i veliki broj automobila, Vesić je kazao da se sa strane grade parking mesta.
"Tu će moći građani da parkiraju automobile, a ulica će biti uređena po svim najvišim standardima", rekao je Vesić.
Podsetio je da je prošle godine rekonstrukcija te ulice izvršena do Darvinove ulice.
VESIĆ NAJAVIO KRAJ REKONSTRUKCIJE Radovi na ulici Braće Jerković biće gotovi do 1. septembra

BeoInfo

 

 

Kada je reč uopšte o naselju Braće Jerković, Vesić najavljuje da će do kraja ove godine početi da se gradi vrtić, koji se trenutno projektuje, a za šta je Grad izdvojio oko 2,5 miliona evra.
Takođe, zamenik gradonačelnika najavljuje i izgradnju opštinskog uslužnog centra u naselju, u kojem će građani, kako kaže, moći da obave najveći deo administrativnog posla na opštinskim i gradskim šalterima.
Predsednica gradske opštine Voždovac Ivana Tomić navela je da će jedan deo te ulice biti završen do 15. jula.
Tomić najavljuje da će se raditi planovi o rekonstrukciji Kumodraške ulice u naselju Braće Jerković, koja će se najverovatnije izvoditi sledeće godine.
Opština Voždovac je konačnom sudskom presudom dobila nazad bazene, kaže Tomić i dodaje da će i ti bazeni biti rekonstruisani.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading