BEOGRAD PUN TURISTA Vesić zadovoljan: Hoteli su popunjeni!
Goran Vesić

Strani turisti su se vratili u Beograd i hoteli su popunjeni preko 70 odsto, izjavio je zamenik gradonačcelnika Goran Vesić i dodao da za 10 do 15 dana očekuje da će situacija biti kao pre krize izazvane pandemijom korona virusa.

"Beograd se vraća u život i zbog toga sam zadovoljan, jer sam se trudio svih ovih meseci da se Beograd ne zatvori", rekao je Vesić.

On je dodao da je srećan što se Beograd veoma brzo vratio u normalu, pun je turista, hoteli su popunjeni.

"A da smo bili zatvoreni, trebalo bi nam više meseci da se vratimo u normalu. Beč živi od turizma, a vi tamo još uvek ne možete da odete turistički. Ja sam uvek bio za to da pobedi život i uvek ću se zalagati za to", rekao je Vesić za TV Hepi, a saopštila Gradska uprava.

On je najavio da će tokom leta biti održani festivali.

"Krenuli smo sa Belefom, imali smo 46 pozorišnih predstava na otvorenom, na trgovima, ulicama, i ono što je bitno predstave će biti besplatne za građane", rekao je Vesić.

Najavio je da će od 15. jula do 15. avgusta biti održano 50 koncerata na teritoriji grada, a to će biti koncerti na kojima će se predstaviti mladi neafirmisani umetnici.

"Građani će moći da čuju na trgovima, ulicama, u urbanim džepovima klasičnu muziku, džez, pop, rok. Biće više od 70 dečjih događaja na otvorenom i tako ćemo se odužiti Beograđanima", rekao je Vesić.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Marijana

22.06.2021 12:41

Boze gospode!!! Sta ce nam turisti kada pandemija nije gotova. Da nam donesu nove sojeve. Kakav uzas i neodgovornost!