Prvi B2B susret "100 najvećih" u Beogradu: Tajne uspeha i brzog rasta kompanija u Srbiji
Promo

B2B susreti otvaraju nove puteve ekonomske saradnje, a Beograd će ovoga puta biti centar u kome će se okupiti najuspešnije domaće kompanije.

Prvi B2B susret u Beogradu održaće se 15. juna 2021. godine, u hotelu Tulip Inn Putnik Belgrade, sa početkom u 12 časova.

Tema ovog skupa nosi naziv "Tajne uspeha i brzog rasta kompanija u Srbiji", a događaj se realizuje u okviru projekta "100 najvećih u Srbiji", u cilju promovisanja i umrežavanja kompanija u izazovnim vremenima.

Na ovom prvom B2B susretu će se okupiti uspešni direktori i vlasnici kompanija koje su se do sada uključile u projekat "100 najvećih u Srbiji" i iskoristiti priliku da predstave svoje potencijale i prepoznatljivost na tržištu, kao i da razmene iskustva, ostvare nove kontakte i povežu se sa drugim firmama.

Promo

 

Projekat "100 najvećih u Srbiji" doprinosi razvoju i jačanju poslovne klime kroz promociju pozitivne poslovne prakse. Budućnost regiona je u ekonomskom razvoju, a cilj projekta je da se promovišu najuspešnije kompanije kako bi se iskazali potencijali zajedničkog tržišta, podržalo uspostavljanje poslovnih partnerstava i mogućnosti povećanja kapitala kroz B2B networking a na kraju i ponudila rešenja za ostvarivanje privredne saradnje.

Sastavni deo projekta je i luksuzno štampani poslovni godišnjak "100 najvećih". Jedinstven je po tome što sadrži potpuno objektivne rang-liste sa preko hiljadu najboljih kompanija razvrstanih prema ukupnom prihodu, dobiti, izvozu i brojnim drugim parametrima poslovanja.

Komentari (0)

Loading