Alo, naslovna strana 23.05.2019
Alo.rs
Alo, naslovna strana 23.05.2019

Alo.rs

Alo, naslovna strana 23.05.2019, Foto: Alo.rs

 

 

JEZDIMIR VASILJEVIĆ, VLASNIK NEKADAŠNJEG " JUGOSKANDIKA" U ISPOVESTI ZA "ALO"! OTKRIVA NAJČUVANIJE TAJNE 90-TIH

 

Nudio sam pet miliona da ubiju Miloševića!

 

Jezdimir Vasiljević (71), poznatiji kao Gazda Jezda, bivši vlasnik nekadašnje piramidalne štedionice „Jugoskandik“, posle godina medijske ćutnje, odlučio je da otvori dušu za „Alo!“. Čovek, koga mnogi pamte kao bankara iz Miloševićevog vremena, tvrdi da je bio u ozbiljnom sukobu s Miloševićem i da je čak i naručivao njegovo ubistvo!

Jezdimir Vasiljević, Gazda Jezda

Rajko Ristić

Jezdimir Vasiljević, Gazda Jezda, Foto: Rajko Ristić

 

- Kad je počela inflacija, otišao sam kod Slobe i rekao sam mu: „Čoveče, ovo je veštačko stanje, čemu ovo služi? Upropastiće se privreda“. On se samo smejao i rekao je svojoj sekretarici: „Daj mu neko žestoko piće“. Ja sam mu odgovorio da ne pijem alkohol, a on mi je naručio „oranžinu“. Milošević je namerno dopustio inflaciju, koja uopšte nije bila potrebna, a profesor Dragoslav Avramović ju je izbrisao preko noći.

Detaljnu ispovest Jezdimira Vasiljevića čitajte u štampanom izdanju!

TAJNI SKUP ŠIPTARA U SEVERNOJ MITROVICI

„Još malo i sve će ovo i formalno biti naše. Ostanite jaki, izdržite još malo i čekajte. Radite sve kako sam vam rekao“, poručio Kadri Veselji okupljenima na sastanku

Kadri Veselji, lider DPK-a i predsednik skupštine privremenih institucija u Prištini, sa grupom Albanaca sa severa Kosova i Metohije održao je tajni sastanak u severnoj Mitrovici i tada su se dogovorili o strategiji otimanja srpskih opština u južnoj pokrajni.

Sastanku je, kako „Alo!“ saznaje, prisustvovalo nekoliko desetina viđenijih aktivista Demokratske partije Kosova koji žive u srpskim sredinama na severu Kosova i Metohije. Veselji je sa njima održao sastanak samo dva dana posle izbora za gradonačelnike severne Mitrovice, Zubinog Potoka, Zvečana i Leposavića. Prema rečima našeg izvora iz bezbednosne službe sa KIM, Veselji je okupljenima na sastanku u jednom poslovnom prostoru u Bošnjačkoj mahali kazao da se približava trenutak kada će Priština preuzeti kontrolu nad srpskim opštinama.

Detaljniju priču pročitajte u štampanom izdanju!

 

BEZOBRAZLUK LIDERA DVERI NEMA GRANICE


Boško napao Igora Jurića!

Lider Dveri Boško Obradović nije se u utorak pojavio u Skupštini Srbije, niti je bio jedan od 159 poslanika koji su glasali da se u naš zakon uvede kazna doživotnog zatvora za ubice dece i trudnica bez mogućnosti uslovnog otpusta, ali to mu nije bila prepreka da se o tome oglašava na Tviteru i proziva Igora Jurića, oca brutalno ubijene Tijane i osnivača Fondacije „Tijana Jurić”.

 

UHAPŠEN NEKADAŠNJI PRVI ČOVEK BEOGRADSKE POSLOVNE ŠKOLE

Alavi direktor pao zbog 2,2 miliona dinara

 

Đuro Đurović (64) uhapšen je juče zbog sumnje da je prisvojio 2.240.353 dinara na štetu ove škole. S njim je uhapšen i D. J. (56), član Saveta Beogradske poslovne škole, koji se tereti za zloupotrebu službenog položaja

NAPAD NA PREDSEDNIKA OPŠTINE NOVA VAROŠ

Zapalili mu auto, dete oblila krv!

Nikoli Jeliću, predsedniku Skupštine opštine i doskorašnjem direktoru „Srbija šume“ u Novoj Varoši, ispred porodične kuće zapaljen je „pežo 208“, dok je „škoda oktavija“, službeno vozilo iz „Srbija šume“, delimično zahvaćena

NEVENA ADŽEMOVIĆ, BIVŠA POSLANICA 

Nedostaje mi skupštinski pasulj!

Nevena Adžemović, nekadašnja najlepša narodna poslanica i bivša članica grupe „Models”, ima trajnu legitimaciju Skupštine Srbije, te su joj tamo vrata vazda otvorena. No, to nju mnogo ne interesuje, pošto tvrdi da je politika za nju završena priča.

MARINA TUCAKOVIĆ SE I DALJE BORI SA OPAKOM BOLEŠĆU, A ZA " ALO!" PRIZNAJE 

Žao mi je što ne smem da popijem više!

„Porodica i prijatelji mi stalno govore: ’Maki, samo pozitivno, budi jaka’, a ja nekad poludim, kako uvek da budem optimista, kada ne znam šta me je snašlo“

DUPLA KRUNA ILI SPASAVANJE!

MILOJEVIĆ: Dugo nismo uzeli oba domaća trofeja. MILOŠEVIĆ: Osvajanjem pehara spasli bismo sezonu

Večeras (19) na najvećem srpskom stadionu srpski fudbal stavlja tačku na sezonu 2018/19. I to najvećom utakmicom - večitim derbijem u finalu Kupa Srbije.