Martina Mitrović i Vladimir Zogović
Privatna arhiva
Martina Mitrović i Vladimir Zogović

Privatna arhiva

Martina Mitrović i Vladimir Zogović, Foto: Privatna arhiva

U vreme kada je veoma važno ostati kod kuće i zaštititi i sebe i druge, zaposleni u „Alo!” što od kuće, što sa terena rade punim kapacitetom kako bi vas što bolje obavestili o svemu. Iz dana u dan donosimo vam najsvežije informacije i deo neobične radne atmosfere.

Vladimir Zogović, novinar rubrike Sport

Vladimir Zogović

Masanori Jošida

Vladimir Zogović, Foto: Masanori Jošida

Sport još nije pobedio koronavirus, ali se važni događaji naziru, pa raste euforija na rubrici. U prethodnom periodu prihvatili smo izazov, prikazan je visok stepen organizacije, solidarnosti i marljivosti u našoj kompaniji, zbog čega posle ove krize možemo da budemo samo bolji. Odgovorni su savesno i profesionalno postupili kada se pandemija u Srbiji pojavila, pa je zaposlenima ekspresno omogućen rad od kuće, koji nije uticao na kvalitet sadržaja. Zadacima se pristupa revnosno i komodidet doma nije ulenjio novinare, već ih podstakao da budu čak i kreativniji, brži. Najvažniji zadatak bio je očuvati zdravlje, što svima želim.

Martina Mitrović, novinar rubrike VIP

Martina Mitrović

Privatna arhiva

Martina Mitrović, Foto: Privatna arhiva

 Novinarstvo je veliki izazov, a raditi sa poznatima u ovakvim uslovima - još veći. Volim svoj posao i srećna sam što nas doba korone uči da još više cenimo i budemo zahvalni na tome što možemo da radimo i sada, kada je to mnogima onemogućeno. Moje kolege i ja se trudimo da čitaoci naše rubrike ne budu uskraćeni za ekskluzivne priče, pa smo non-stop u kontaktu i sarađujemo bolje nego ikad. Proverenu formulu za uspeh čine najbolji ,,Alo!“ tim, plus moj mali pomoćnik, koji pomno prati sve što otkucam! Produktivni smo čak i u karantinu!