Indija Oksenberg Karađorđević
Printscreen: Youtube
Indija Oksenberg Karađorđević

Printscreen: Youtube

Indija Oksenberg Karađorđević, Foto: Printscreen: Youtube

Naime, vođa ove sekte se trenutno nalazi u zatvoru i optužen je za trgovinu ljudima i prisiljavanje devojaka da budu seksualne robilje u poslednjih 20 godina. Ipak, Indiji preti zatvor jer želi da ostane lojalna svom vođi i neće da svedoči protiv njega.

- I u zatvor bih otišla samo da njega zaštiti - rekao je novinar Frenk Parlato.

Indija Karađorđević je ranije izjavila za medije da "radi plemenite stvari i da će jednog dana biti poput Nelsona Mandele".

Indija i dalje odbija da razgovara sa svojom majkom koja je doletela iz Kalifornije, ali je razgovarala sa svojom bakom Jelisavetom. Ona joj je jedina šansa da ne ode u zatvor.

- Ona me ubeđivala kako to nije ništa opasno i da je ona dobro. Ponavljala je kako su to izmišljene priče, što nije tačno. Indija je anđeo, mnogo je dobra, mi moramo da je izvučemo iz tog zla. Nije lako, učinićemo sve što je u našoj moći. Mnogo je volimo i borićemo se. Trudim se da ne plačem, jako je neprijatno i užasno, potresla sam se, ali moram biti jaka - poručila je ranije princeza Jelisaveta.

Indijina majka Katarina Oksenberg, koja je ćerka princeze Jelisavete i Hauarda Oksenberga, a unuka princa Pavla Karađorđevića, piše knjigu o ovoj strašnoj grupi i mukama kroz koje prolazi njena porodica, ali i druge članice sekte s kojima je razgovarala. Katarina je uoči hapšenja Ranijera svoja jeziva saznanja o njegovoj organizaciji podelila i s tužiocima u Njujorku.

- Nadam se da će se Indija uskoro probuditi i da će videti šta joj je vođa sekte učinio - istakla je Katarina Oksenberg ranije za strane medije.

Komentari (10)

Komentar

21.04.2018 17:19

Dali ste detetu ime Indija ? I niste je vaspitali u pravoslavlju a sve vreme ste svesni da ste potomci srpske dinastije?

*l*

21.04.2018 17:27

@Komentar - Dzaba, odgajani su u stranoj zemlji, partneri su stranci. Ni srpski ne znaju. Jelisaveta zna ali Katarina ne, koliko sam citala o njima. Svoje poreklo koriste za rijaliti i imponuju im titule. Toliko.

Peki

21.04.2018 17:59

Srbija je republika. Dakle nema princeza, prinčeva, prestolonaslednika itd.

GLUMICA

21.04.2018 20:14

sto joj ne dadose ime Srbija..Drina...Tara. nego Indija...karma je cudo..ops..pardon SUDBINA je to...

Nova emisija

21.04.2018 22:34

U koraku sa Karađorđevićima

Mrki

22.04.2018 02:37

Žao mi je svih žrtvi raznih sekti. Još jedna nesreća i žrtva : A ko je Indijin otac? Možda on zna gde mu je ćerka Nadajmo se da će je pronaći živu i zdravu

Mrki

26.04.2018 00:00

@Mrki - Da li su je nasli , nigde vesti o tome u nasim medijima Njen otac je uspeo da je nadje jedino sto se ne zna ko je on Neki americki tabloid pise da je tata Dzim uspeo da pronadje svoju vanbracnu cerku

Dule

22.04.2018 03:11

Cela porodica je sramna ,i srame Srbiju.

Цицка

22.04.2018 10:00

Млада и наивна и вероватно заљубљена , колико сам приметила вођа секте и она доста личе тако да можда ту има и љубави и са његове стране , она неће да сведочи јер је заљубљена , зашто не пронађете неког другог за сведоњече док јој се не допадне неко други и док не проведе једно време са тим другим можда ће бити спремна тада можда ће тада схватити ко је и какав дотични секташ . За сада би могла да схвати ипак нешто а то је да му она није једина а то нешто значи , али ко зна како заглупљу

Цицка

22.04.2018 10:16

Бака и мама изгледа да јој по том питању нису ауторитети што не значи да им није привржена али треба пронаћи неког дечка у кога ће се више заљубити од овога из секте , лично мислим да када нађе нову љубав спознаће све што није ваљало код старе али нова симпатија мора бити много квалитетнија од старе што и није тако тешко , наш народ каже клин се клином избија . Девојку сам видела пре пар године са принцезом Карађорђевић у Дајхману бирале су ципеле, делује као нежна, умиљата особа али и свој