SARADNJA Potpisan sporazum PSS i policije Ruske federacije

Predsednik reprezentativnog Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović i Aleksej Lobarev, predsednik Sindikata policije i bezbednosnih službi Ruske federacije, potpisali su danas Sporazum o saradnji policijskih sindikata dve države.

Veljko Mijailović u Aleksej Lobarev
Veljko Mijailović (desno) i Aleksej Lobarev (levo), Foto: MUP Srbije

 


- Ovo je veliki dan za srpsku policiju. Sa našim ruskim kolegama u sledećim godinama razvićemo saradnju na poboljšanju položaja policajaca u Rusiji i Srbiji. Ja ću kao zamenik generalnog sekretara Evropske policijske unije podneću inicijativu da naše ruske kolege budu primljene u ovu najveću organizaciju policajaca u Evropi – rekao je za alo.rs Veljko Mijailović, predsednik PSS.

Veljko Mijailović u Aleksej Lobarev
Veljko Mijailović (desno) i Aleksej Lobarev (levo), Foto: MUP Srbije

 

- Drago mi je da sam u Srbiji i među mojim srpskim kolegama. Želimo da se srpski i ruski policajci bolje upoznaju, razgovaraju o problemima koje imaju u uređenju materijalno-socijalnog statusa i načinima kako da nam se taj status popravi. Ovo je prvi korak u budućoj uspešnoj saradnji ruskih i srpskih policajaca – izjavio je Aleksej Lobarev, predsednik Sindikata policije i bezbednosnih službi Ruske federacije.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi