Aleksandar Vulin
Tanjug Dragan Stanković

 

Aleksandar Vulin
Aleksandar Vulin, Foto: Tanjug Dragan Stanković

- Sramota je da se jedan premijer spusti tako nisko. Posebno što mu se Vlada pokazala sasvim nesposobnom da reši problem nekoliko hiljada migranata. Ipak, ne mogu da se ne nasmejem na to što je sebe uporedio sa orlom, više mi liči na jednu domaću jestivu pticu koja nosi jaja i očerupa se pre nego se pojede - rekao je Vulin za "Alo!".

Upitan da prokomentariše upozorenja iz Srbije zbog zatvaranja granica, Milanović je rekao: "Orao ne lovi muhe. Mi smo orao".

Dačić: Bolje Milanović da se pobrine da ne bude "orao pao

Ministri spoljnih poslova Srbije i Mađarske Ivica Dačić i Peter Sijarto poručili su danas hrvatskom premijeru Zoranu Milanoviću da bi bilo bolje da, umesto upućivanja oštrih reči susedima, brine o svom sistemu prihvatanja migranata, koji je posle svega jednog dana doživeo kolaps. Dačić je, na zajedničkoj konferenciji za štampu, rekao da iz Hrvatske dolaze nekorektne reči, te da je Srbiju nazvao muvom, čime je uvredio našu zemlju. "Odgovorio bih mu citatom iz filma 'Balkanski špijun' - 'Orao pao'. Bolje da Hrvatska vodi računa da im se to ne desi, a ne da deli lekcije", poručio je Dačić.

Komentari (7)

PORODIČAN ČOVEK

18.09.2015 13:52

SLAB SI TI IGRAČ ZA OVOG HRVATA . MI SMO NAJOBIČNIJI ŠLAM OD DRŽAVE . UVEK NAS HRVATI NAPUŠE JER SMO DVOLIČNI ,TROLIČNI .......

olga

18.09.2015 14:22

Srbi,da li vi vidite da ste dotakli dno?Milanović,Kolinda i hrvatska su za vas ozbiljna zemlja sa obrazovanom vladom,a ne taj bašibozluk na čelu sa napućenim Vučićem prerušenim radikalom niskog morala koj vas vodi u direktnu propast pod paravanom ulaska u EU.ko pametan veruje da Srbija može da bude članica civilizovane zajednice naroda.Bićete vi ograđeni žicom vrlo brzo.

Zoran

18.09.2015 17:45

@olga - Olga Vidim da je Kolinda pozvala "heroja" Gotovinu u pomoc. Covek je sa zlocinackom bratijom za 3 dana proterao 220.000 srba, pa g-dja racuna da ce joj ovaj problem resiti za 2 sata. Toliko o vasoj civilizovanosti. Zestoko ste iskompleksirani, treba vam kolektivnk lecenje. Uz to, Olga je slovensko ime, promenite ga sto pre.

ilija cvorovic

18.09.2015 18:28

@olga - Olga... Do why me.

PORODIČAN ČOVEK

19.09.2015 12:34

@olga - odlično Olga svaka čast za komentar.

Grujica

19.09.2015 04:56

Od svih politicara u ex Yu, vec odavno jedino Milanovic deluje: otmeno, obrazovano, kulturno..... Niti jedan politicar mu nije niti blizu, po ponasanju, bez obzira sto on ima iza sebe citavu: EU", Ameriku, i svoj narod. Srbija, na zalost nema nikoga, to je porazavajuca istina, a ni komentari koji se usude da budu "protiv" vlade, i njenih "uspeha", nemaju prodju u stampi, TV< i radio u Srbiji!