INCIDENT Komunisti prekinuli skup Vuka Jeremića! (FOTO)

Grupa ekstremista, koji su nosili oznake Novog komunističkog pokreta Jugoslavije, upala je danas na skup o američkoj spoljnoj politici, koji je organizovao Centar za međunarodnu saradnju i održivi razvoj, koji vodi bivši šef srpske diplomatije Vuk Jeremić.

Vuk Jeremić
Obezbeđenje brzo reagovalo, Foto: P. Dimitrijević

Prema saznanjima Alo.rs, petorica mladića od dvadesetak godina utrčali su u salu hotela "Metropol" i uzvikivali "NATO fašisti, napolje iz Srbije!".

U sali je u tom trenutku bilo čak 1.200 ljudi, među kojima i 20 ambasadora, mnogi bivši ministri i biznismeni. Među gostima i učesnicima debate su bili i profesor sa Harvarda Džozef Naj, dekan "Flečer" škole za pravo i diplopmastiju Džejms Stavridis, predsednik vašingtonskog Centra za novu američku berzbednost Ričard Fontejn i bivši poljski šef diplomatije i ministar odbrane Radoslav Sikorski.

Mladići su stigli do bine, gde je Vuk Jeremić vodio ovaj skup.

Vuk Jeremić
Levi ekstremisti prekinuli skup koji je organizvao Vuk Jeremić, Foto: P. Dimitrijević

- Mladići koji su upali na skup bili su okrenuti prema američkom ambasadoru Kajlu Skotu i uzvikivali su te svoje parole. Ubrzo je reagovalo hotelsko obezbeđenje, koje ih je izvelo napolje, a kada je došla policija, legitimisani su i privedeni. Očigledno su imali problem sa gostima skupa, koji su mahom Amerikanci, a tema je američka spoljna politika i uloga SAD u savremenim međunarodnim odnosima. Gosti su bili samo zatečeni ovim upadom, ali niko nije panično reagovao - rekao je naš izvor koji je prisistvovao ovom incidentu.

Uprkos tome, debata je nastavljena nakon kraćeg prekida.

 • Korisnik: Srbija bez komunjara
  12/02/2016 - 04:35
  Ako su ovi momci komunisti onda su gori od ovi amera...
 • Korisnik: Kokodakalo
  12/02/2016 - 03:30
  Prosetali se malo po metropolu a sutra ce da stanu ispred bilo cije ambasade i da traze iseljenicke vize,da sto pre odu iz Srbije
 • Korisnik: Branko
  12/02/2016 - 02:44
  Bravo momci!!! Da sam mlađi i ja bi u SKOJ. NATO marš iz Srbije! SF/SN
 • Korisnik: Advokat Simic
  12/02/2016 - 02:37
  Srbijatreba da podnese tuzbu Strazburu(Medjunarodni sud),za toliko trovanje bojevom municijom i ubijanje stihijsko srpskog naroda.To mafijashenje,u srcu evrope,na zalost u bolnoj statistici,pa cak i u ratu.Treba debelo da naplatimo.Na tome treba raditi,jer ako nismo svesni,pola Srbije treba lecenje i neshto im fali(zdravstveno).To su teme za urgentne akcije ubime svih nas.Zivot u jednoj civilizaciji,Istoriskoj Srbiji,ipak treba da ima najvishu cenu.Probudi se Srbijo!
 • Korisnik: Adokat Simic
  12/02/2016 - 02:31
  Dragi ljudi Srbije,sada i komunisti?Da li mi znamo shta hocemo?Kuda zelimo da idemo,pustimo visoke strucnjake da radecsvoj posao.Da je taj skup protiv interesa Stbije,nebi bio ni organizovan,sa strane prvo Vuka Jeremica.Pogledajmo srpsku Kukturu,pogledajmo tajkune koji su pokrali zemlju,a i dalje uzivsju u Srbiji da svojim porodicama?Borimo se protiv shljama i loshih primera iz puno segmenata-drushtva,koji su neprimerni zavnashu decu.A shto se Nato-a tice,ekolozi da podnesu tuzbu Strazburu.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi