Vuk Jeremić
P. Dimitrijević
Vuk Jeremić
Obezbeđenje brzo reagovalo, Foto: P. Dimitrijević

Prema saznanjima Alo.rs, petorica mladića od dvadesetak godina utrčali su u salu hotela "Metropol" i uzvikivali "NATO fašisti, napolje iz Srbije!".

U sali je u tom trenutku bilo čak 1.200 ljudi, među kojima i 20 ambasadora, mnogi bivši ministri i biznismeni. Među gostima i učesnicima debate su bili i profesor sa Harvarda Džozef Naj, dekan "Flečer" škole za pravo i diplopmastiju Džejms Stavridis, predsednik vašingtonskog Centra za novu američku berzbednost Ričard Fontejn i bivši poljski šef diplomatije i ministar odbrane Radoslav Sikorski.

Mladići su stigli do bine, gde je Vuk Jeremić vodio ovaj skup.

Vuk Jeremić
Levi ekstremisti prekinuli skup koji je organizvao Vuk Jeremić, Foto: P. Dimitrijević

- Mladići koji su upali na skup bili su okrenuti prema američkom ambasadoru Kajlu Skotu i uzvikivali su te svoje parole. Ubrzo je reagovalo hotelsko obezbeđenje, koje ih je izvelo napolje, a kada je došla policija, legitimisani su i privedeni. Očigledno su imali problem sa gostima skupa, koji su mahom Amerikanci, a tema je američka spoljna politika i uloga SAD u savremenim međunarodnim odnosima. Gosti su bili samo zatečeni ovim upadom, ali niko nije panično reagovao - rekao je naš izvor koji je prisistvovao ovom incidentu.

Uprkos tome, debata je nastavljena nakon kraćeg prekida.

Komentari (10)

branko

11.02.2016 18:32

Nisu se bunili za Tomine nelegalne kuce ,pokradenu diplomu ,za Dacicevo neznanje engleskog ,za nelegalne nacionalne penzije koje nigde na zemaljskoj kugli ne postoje ,za zatvaranje nacionalnih kuhinja ,za ministra odbrane bez srednje skole ,NEVASPITANI MLADICI KNJIGE U SAKE I BUNITE SE PROTIV ONIH KOJI VAS ZAGLUPLJUJU 25 GODINA

citam

11.02.2016 22:35

@branko - kud bas u komunistickim majicama smesno dacic je za uniju

PIPI

11.02.2016 18:33

I onda se bunite sto nas niko neceni

Milos

11.02.2016 21:35

Nisu ekstremisti nego nacionalisti i bravo rekli ste sta narod misli o ovom savezu.

Pavle V

12.02.2016 04:22

@Milos - komunisti su olos i bagra zakrzljala i ne mogu da budu nacionalisti ali mogu da budu nacisti sto i jesu - jedoumni, totalitarni skart Srbije

Adokat Simic

12.02.2016 02:31

Dragi ljudi Srbije,sada i komunisti?Da li mi znamo shta hocemo?Kuda zelimo da idemo,pustimo visoke strucnjake da radecsvoj posao.Da je taj skup protiv interesa Stbije,nebi bio ni organizovan,sa strane prvo Vuka Jeremica.Pogledajmo srpsku Kukturu,pogledajmo tajkune koji su pokrali zemlju,a i dalje uzivsju u Srbiji da svojim porodicama?Borimo se protiv shljama i loshih primera iz puno segmenata-drushtva,koji su neprimerni zavnashu decu.A shto se Nato-a tice,ekolozi da podnesu tuzbu Strazburu.

Advokat Simic

12.02.2016 02:37

Srbijatreba da podnese tuzbu Strazburu(Medjunarodni sud),za toliko trovanje bojevom municijom i ubijanje stihijsko srpskog naroda.To mafijashenje,u srcu evrope,na zalost u bolnoj statistici,pa cak i u ratu.Treba debelo da naplatimo.Na tome treba raditi,jer ako nismo svesni,pola Srbije treba lecenje i neshto im fali(zdravstveno).To su teme za urgentne akcije ubime svih nas.Zivot u jednoj civilizaciji,Istoriskoj Srbiji,ipak treba da ima najvishu cenu.Probudi se Srbijo!

Branko

12.02.2016 02:44

Bravo momci!!! Da sam mlađi i ja bi u SKOJ. NATO marš iz Srbije! SF/SN

Kokodakalo

12.02.2016 03:30

Prosetali se malo po metropolu a sutra ce da stanu ispred bilo cije ambasade i da traze iseljenicke vize,da sto pre odu iz Srbije

Srbija bez komunjara

12.02.2016 04:35

Ako su ovi momci komunisti onda su gori od ovi amera...