Zajednički selfi sa snimanja
printskrin
Zajednički selfi sa snimanja

printskrin

Zajednički selfi sa snimanja, Foto: printskrin

Međutim, kada se našao u društvu naše folk dive Svetlane Ražnatović, Mali je morao „da poklekne”.

Imao muke s plesačicama

U jednom delu programa na red su došle i profesionalne plesačice. Izvele su gradonačelnika na podijum. Pokušao je da prati ritam, ali... - U jednom trenutku im je kroz smeh rekao: „Polako, nisam ja u vašim godinama i kondiciji, morate da mi ponovite taj korak“, ali se nije dao i otplesao je tačku - prepričava naš izvor.

Naime, njih dvoje bili su gosti specijalnog novogodišnjeg izdanja poznate emisije „Magazin In”, koja će se emitovati 31. decembra na TV „Pink”. Naš izvor koji se našao u studiju za vreme snimanja svedoči da je sve prštalo od dobre zabave i doskočica.

- Najzanimljivije je bilo pratiti kako se gradonačelnik polako opušta. U početku je bio dosta stegnut, ali ga je Ceca brzo „uzela pod svoje“. Sve vreme se šalila s njim i pravila dobru atmosferu u studiju, sve dok se gosti, a posebno Mali, nisu sasvim opustili - priča naš sagovornik.

Gde je Ceca, tu je uvek dobar provod

Rajko Ristić

Gde je Ceca, tu je uvek dobar provod, Foto: Rajko Ristić

Da su dobar tandem, najbolje govore planovi za Novu godinu. Poznato je da će Ceca najluđu noć dočekati s Karićima, jer će Bogoljubova ćerka Danica sudbonosno „da“ izgovoriti za Novu godinu. Specijalna gošća na svadbi biće upravo poznata folk diva, a očekuje se da svadbi prisustvuje i Bogoljub Karić. Kada je u emisiji došlo na red pitanje gde će ko provesti najluđu noć, pre nego što je prvi čovek prestonice uspeo da se izjasni, Ceca je kao iz topa rekla:

Dobro došli, dragi gosti: Bogoljub

Mladen Šurjanac

Dobro došli, dragi gosti: Bogoljub, Foto: Mladen Šurjanac

- On će sa mnom kod Bogoljuba! - prepričava naš izvor, što je nasmejalo i zabavilo ceo studio, a ni gradonačelnik nije ostao ravnodušan. Ipak, moraće da razočara folk divu jer će, kako saznajemo, novogodišnju noć provesti sa svoje troje dece.

Sve u svemu, još jednom se pokazalo da gde je Ceca, tu je i dobra zabava, te da su s njom provod i smeh garantovani. Njenom šarmu očigledno nije odoleo ni gradonačelnik.

Đuskao uz „Didule“

Internet je bukvalno eksplodirao kada je sa snimanja „Magazina In” procurio snimak kako Siniša Mali đuska uz veliki Cecin hit „Didule”. Iako ceo život sluša rok muziku, to ga nije sprečilo da sa našom folk divom napravi selfi tokom izvođenja numere.

 

Kalinićev pobratim

Da sve protekne u veseloj atmosferi pobrinuo se i poznati voditelj Milan Kalinić. Malo je poznato da su on i Siniša Mali - pobratimi! Kako saznajemo, poznaju se od malih nogu, još pre osnovne škole bili su nerazdvojni, živeli su u istom kraju, pa su se čak i pobratimili, i to tako što su posekli dlanove i krvlju zapečatili svoje prijateljstvo, koje traje i dan-danas.

Komentari (13)

Mila

26.12.2016 06:02

Sta napisati, toliko pisete o toj zeni, glumcici, političari, gradonačelnici.....svi njeni prijattlji..., tesko nama koji pamtimo

duda

26.12.2016 14:16

@Mila - Tesko nama i sto to citamo , ali sta cu posla nemam pa ajde malo da ubijem vreme . Mada kako stvari stoje bolje da se ubijem i prekinem ovu agoniju od zivota .

Ana

26.12.2016 06:11

Gledas malog i znas sta je sa velikim,Mali je pretfodnica onoga sta ce biti.Kada je orisao kod Miskovica na proslavu znalo se sta ce maca da pojede.

Mali

26.12.2016 07:45

Valjda ce da povede i malu.

buca

26.12.2016 10:55

niste normalni sem ako će karić da udaje ćerku u padinjaku ____ne zezajte narod kako decu odvići od kriminala kad veličate isti n____pobićese

Miki

26.12.2016 12:47

Nije zabavno, ni smesno ,dok narod grca oni se sprdaju.KO,koga, gde ?katastrofa.

sasa

26.12.2016 13:14

ide li Anastasija,Teo bi hteo malo da .....

gojko

26.12.2016 13:58

Moj mali cekija obozava, kad god ona pjeva on skace kao oroz ,nije normalan,kad bi i njega povela bio bih zahvalan.

DA

26.12.2016 15:30

Mal ise zigrao.Nije obavesten,

jez

26.12.2016 16:50

prevazisli smo cak i Srbistan

nedjo

26.12.2016 17:51

srbijo majko plači...

mirko

26.12.2016 19:27

SRPSKA KOZA NOSTRA

DJAVO

27.12.2016 00:23

Srpska Grizelda Blanko