PAKLENI PLAN NA KOSOVU Albanci spremaju etničko čišćenje Srba!

Albanci uz pomoć svojih lobija u inostranstvu imaju spreman plan da na severu Kosova, ali i na jugu Srbije, sprovedu novo etničko čišćenje.

Albanija Zastava Albanije
Foto: Profimedia

Obaveštajni podaci ukazuju na to da Albanci s Kosova uveliko spremaju nasilne akcije protiv Srba, a za ostvarenje krvavog pira čeka se samo pobeda velike zaštitnice albanskih interesa Hilari Klinton na predsedničkim izborima u Americi, otkriva izvor iz bezbednosnih struktura.

- Albanci su sve resurse, pre svega finansije, bacili na demokratskog kandidata i svi obaveštajni podaci upozoravaju da se, pre svega na Kosovu, može dogoditi još jedno etničko čišćenje Srba. Svakodnevno pratimo situaciju. Proveravamo ekstremna delovanja koja mogu da ugroze stabilnost i bezbednost naših građana i države. Primetno je da su ova delovanja sve ozbiljnija kako se bliži novembar, kad se očekuje kraj izbornog procesa u SAD - otkriva izvor iz bezbednosno-obaveštajnih struktura i dodaje da, na osnovu dobijenih informacija, desničarske šiptarske organizacije, ali i pojedinci, planiraju da očiste pre svega sever Kosova.

On upozorava da bi prvi na udaru mogli da se nađu Srbi povratnici, kako na severu Kosova tako i u enklavama.

- Osim ovoga, meta bi mogli da budu Srbi povratnici u opštinama Klina i Peć, a eskalacija nasilja vrlo lako bi mogla da se prelije i na jug Srbije. O svim saznanjima redovno obaveštavamo najviši državni vrh. Redovno se prati situacija kako bismo zaštitili sve naše građane. Prema saznanjima kojima raspolažemo, veća količina odužja, ali i novca, nedavno je preko Albanije ušla na teritoriju Kosov. Finansijeri su šiptarski lobiji širom sveta, ali pre svega iz SAD, koji i materijalno pomažu predsedničku kampanju Hilari Klinton.

 • Korisnik: kukulele
  13/09/2016 - 11:35
  Eto nama novog jeda. Ovi na vlasti su već davno bili na vlasti i "branili srpski narod". Tamo gde su ga branili više nema Srba. Sada su ponovo na vlasti, opet će da "brane srbe". Kuku lele ...
 • Korisnik: Kosta
  13/09/2016 - 09:15
  I nas premjer se stavio na stranu Hilari...ide u goste kod Klintona bombardera.
 • Korisnik: maksa
  13/09/2016 - 06:04
  .ih da motka dva kraja nema..
  • Snirant @maksa
   13/09/2016 - 06:49
   Taman prilika za Tomicu i sinove mu,Vucica ,Malog i njihovu bracu,Babica i ostale naprednjake.Ne bi zalio poginut samo da vidim te kukavice kako bjeze.
 • Korisnik: Marko
  13/09/2016 - 02:42
  Na Balkanu sledi zavrsna faza verskog rata gde ce Pravoslavni narod da izvuce najdeblji kraj jer nije jedinstven. Pravoslavci svih zemalja ujedinite se! Amerika i EU pomazu Katolike ,Turska Muslimane , a Rusija se sprema za Svetsko prvenstvo u fudbal dok se mi pravoslavni narodi svadjamo na Balkanu cija je crkva starija i dali treba se vladati po kanonskim zakonima ili po novonastale drzave , za katolike i muslimane nije bitno sta pise na crkvu ili dzamiju a mi pravoslavci gledamo i gubimo ra
 • Korisnik: goran
  13/09/2016 - 01:03
  A nas premijer hrabro cuti! Kazu cutanje je znak odobravanja.
  • Milan @goran
   13/09/2016 - 06:38
   Kada bi premijer proglasio mobilizaciju , takvi poput tebe sprdatori bi pobegli iz zemlje
  • Laki @goran
   13/09/2016 - 08:47
   Nesto razmisljam , nerazumem da jedna takva vest osvane u novinama i naravno iz dobro obavestenih izvora, proverava li neko te izvore ili je vest radi veceg tiraza, samo se pitam
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi