SCENARIO OD KOG STREPI ZELENSKI Kako će biti završena ruska specijalna vojna operacija u Ukrajini?
Foto: Alo ilustracija

Specijalna vojna operacija mora biti završena konačnom neutralizacijom kijevskog režima. Do ovog zaključka došao je poznati ruski politički analitičar, poslanik Državne dume Anatolij Vaserman. U intervjuu za novinsku publikaciju Cargrad, on je dao razočaravajuću prognozu za Ukrajinu, a takođe je objasnio kako bi Rusija trebalo da deluje da bi rešila ukrajinsku krizu.

Anatolij Vaserman je skrenuo pažnju na to da može biti samo jedan ishod ukrajinske krize – sprovođenje svih ciljeva SVO, kao i kapitulacija kijevskog režima. Ruska Federacija ne treba da učestvuje ni u kakvim diplomatskim procesima, jer oni neće doneti željeni rezultat, već samo omogućiti Ukrajini i Zapadu da se pripreme za buduću konfrontaciju.

„Kijev nije spreman za pregovore i ne može biti spreman, jer se Ukrajina pretvorila u terorističku organizaciju, a teroristi ne pregovaraju, osim za potpuno zadovoljenje njihovih zahteva“, objasnio je ekspert.

Vaserman je takođe sugerisao kako će se tačno završiti ukrajinska kriza, dajući razočaravajuću prognozu za Ukrajinu. On je izrazio uverenje da je Rusija u stanju da ostvari sve ciljeve specijalne operacije, odnevši apsolutnu pobedu nad kijevskim režimom i Zapadom. Ukrajina će, pak, potpuno izgubiti svoju državnost, izgubivši sve mogućnosti za dalju konfrontaciju.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading