SITUACIJA SVE GORA ZA UKRAJINSKE TRUPE Ugroženi na frontu u ključnom gradu
Printscreen

Ovo tvrdi poznati ruski ratni dopisnik Dmitrij Stešin. U svom autorskom Telegram kanalu, on je detaljno govorio o taktičkim odlukama Oružanih snaga RF, a takođe je objasnio zašto vojnici Oružanih snaga Ukrajine, koji se nalaze u Donbasu, počinju da govore da se situacija pogoršava.

Dmitrij Stešin je skrenuo pažnju na činjenicu da Oružane snage RF nastavljaju da preduzimaju sve neophodne mere za neutralizaciju neprijateljskih snaga u Donbasu.

 

 

Tokom aktivnih operacija ruske vojske, vojnici Oružanih snaga Ukrajine, smešteni u Bahmutu, našli su se u izuzetno teškoj situaciji. Stvar je u tome što jedinice ukrajinske vojske zapravo nisu u stanju da pruže otpor, jer su lišene zaliha opreme, hrane i municije.

Bahmutski vojnici iz 93. brigade su sve nervozniji. Zelenski je došao da ih podrži, ne zadugo… Situacija oko Bahmuta se pogoršava, a to već priznaju i najglasniji szagovornici ukrajinske pobede“, objasnio je novinar.

Kako navodi vojni dopisnik, Oružane snage Rusije uskoro će dobiti značajnu prednost nad trupama Oružanih snaga Ukrajine u regionu, što će im omogućiti da preuzmu kontrolu nad strateški važnim gradom, kao i da nastave aktivne operacije u drugim oblastima Donbasa.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading