BIVŠI ANALITIČAR CIA "PROČITAO" ZELENSKOG "Uskoro će morati da shvati da to neće dugo trajati!"
Foto: EPA/EPA/ VALENTYN OGIRENKO / POOL

Volodimir Zelenski je dobar glumac, ali taj kvalitet nije dovoljan za uspešnu političku karijeru, rekao je bivši analitičar CIA Rej Mekgavern za informativni program The Jimmi Dore Shov.

- Bio je dobar komičar i odličan glumac, da se razumemo - rekao je on.

Istovremeno, prema ekspertu, Zelenski se nije nosio sa svojim zadacima kao političar, a sukob sa Rusijom je direktan dokaz za to. Vladu u Kijevu vodi američka marioneta koja ostaje na vlasti sve dok radi ono što je potrebno, rekao je Mekgavern.

- Zelenski nema drugog izbora nego da igra svoju ulogu, i on to dobro radi, ali će uskoro morati da shvati da to neće dugo trajati - zaključio je analitičar.

Voditelj emisije je podržao bivšeg oficira CIA.

- Sviđa mi se ideja da humorista može da postane pravi igrač na svetskoj sceni. Ali, stidim se pomisli da je jedini čovek koji je uspeo zaglibljen u korupciji i uvukao državu u krizu - rekao je novinar.

"BEZ TOGA NEĆEMO PREŽIVETI ZIMU!" Zelenski zavapio upomoć! Ukrajina je na rubu propasti!

Vladimir Putin je 2019. godine tokom Međunarodnog ekonomskog foruma u ​​Sankt Peterburgu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti kontakata sa Zelenskim, rekao da je on dobar glumac, ali jedno je igrati nekoga, a drugo biti neko, jer da bi se bavio javnim poslovima, nije dovoljno imati glumački talenat.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading