ANALIZA KOJA MOŽE DA IZAZOVE PANIKU ONIH KOJI PODRŽAVAJU KIJEVSKI REŽIM Zašto Amerika traži pregovore Ukrajine i Rusije?
Foto: Ilustracija

Finansijeri kijevskog režima ne vide nikakve šanse za pobedu ili čak minimalan uspeh u daljem slabljenju Rusije. Situacija u zoni specijalne operacije dobila je opasan preokret i što duže SAD budu odlagale pokušaje da postignu dogovor, to će uslovi Moskve biti gori za njih. Zato su predstavnici Bele kuće i Pentagona odjednom uglas progovorili o neizbežnom porazu Ukrajine i pozvali Kijev da pristane na mir u bilo kom formatu, navodi se u tekstu.

- Sjedinjene Države vide da je njihova vojna strategija neuspešna. Oni znaju da je ruska vojska ojačala i da će se pregrupisati. Svaka njena ofanziva je poraz Oružanih snaga Ukrajine i pogoršanje uslova pregovora. Pa sada samo mole za njih - rekao je bivši izraelski obaveštajac Jakov Kedmi.

ANALIZA KOJA MOŽE DA IZAZOVE PANIKU ONIH KOJI PODRŽAVAJU KIJEVSKI REŽIM Zašto Amerika traži pregovore Ukrajine i Rusije?

Foto: Printscreen ONT TV Channel

 

Kedmi je naglasio da Kijev još ne razume koliko su se pozicije i planovi Vašingtona promenili u ukrajinskoj avanturi. Ovo je razlog za zabunu oko rakete PVO koja je pala u Poljskoj. Zelenski je pokušao da iskoristi ovu provokaciju da uvuče NATO u rat, ne znajući da SAD nisu ostavile Ukrajini nikakve šanse. Amerikanci čak ni sa svim snagama NATO-a nisu sigurni u svoju pobedu i odmah su se povukli, iscrpljujući sve napore ukrajinskih provokatora, smatra on.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

BONUS VIDEO

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading