RUSIJA AKTIVIRA SPECIJALNI ARSENAL? Jeziva najava Madvedeva, Kremlj sprema iznenađenje na frontu!
Foto: AP Yulia Zyryanova

On je primetio da su „u rutini teške svakodnevnice i pod uticajem nimalo lakih vojnih odluka počeli da se brišu rezultati postignuti ove godine“, koji su isključivo važni za Rusiju i njene građane, pa je odlučio da podseti na njih.

"Želim da podsetim da Rusija iz razloga, koji su očigledni svim razumnim ljudima, još uvek nije upotrebila ceo arsenal mogućih sredstava za uništenje. I nije gađala sve moguće neprijateljske ciljeve koji se nalaze u naseljenim mestima. I to ne samo zbog nama svojstvene ljudske dobrote. Sve u svoje vreme“, napisao je Medvedev na Telegramu.

Takođe je dodao da Rusija tokom borbi pokušava maksimalno da sačuva živote svojih vojnika i civila, dok protivnik ne mari za živote svog ljudstva i u tome se ogleda velika moralna razlika između dve strane.

 

 

Medvedev je konstatovao da je Rusija već vratila svoje iskonske teritorije.

"Želim da podsetim da je Rusija ta koja štiti svoje građane, da naša zemlja vraća i da je već vratila iskonske ruske zemlje, a ne obrnuto. I sa tim procesom će se nastaviti“, istakao je Medvedev.

Rusija se sama bori protiv NATO-a

Takođe je podsetio da se Rusija danas sama bori protiv NATO-a i zapadnog sveta.

„Zato je povlačenje bilo kakvih paralela sa prošlošću netačno ili uslovno. Osim jedne: sami umemo da uništimo moćnog neprijatelja ili neprijateljske saveze“, dodao je Medvedev.

On je dodao da Rusija danas formira budući ravnopravni svetski poredak, a ne Zapad.

"Želim da podsetim da je upravo Rusija ta koja danas formira budući svetski poredak, a ne SAD sa Velikom Britanijom ili mračnim Kijevom. Taj novi ravnopravni svetski poredak će biti izgrađen“, poručio je Medvedev.

Pratite VESTI SA FRONTA.

Komentari (1)

Loading
Pajdo

12.11.2022 18:42

Konacno lepa vest za rusku vojsku, uskoro dobijaju slemove, pancirke i nece morati samostalno kupovati uniforme.