KADIROV BESAN NA VOJNI VRH RF Njegove reči "uznemirile duhove"
Foto: Ilustracija

Imajući u vidu da su Ukrajinci granatirali teritorije ruske Kurske i Belgorodske oblasti, još jednom izrazio nezadovoljstvo nedovoljno oštrim reakcijama onih koji odlučuju o toku specijalne vojne operacije.

„Mi smo govorimo da izvodimo specijalnu operaciju na teritoriji Ukrajine, ali rat već traje na našoj teritoriji. Veoma sam nezadovoljan time. Proglasili ratno stanje u pograničnim područjima, a oni se ne libe da pucaju na naše mirne građane i civilne objekte, da ubijaju našu decu i starce.

- Da, odgovaramo  na to, ali – to je moje mišljenje - odgovaramo slabo. Ako granata sa teritorije Ukrajine doleti u našem pravcu, udari po našoj teritoriji, treba da zbrišemo sa zemlje gradove iz kojih projektil dođe. Tako da se vidi daleki horizont. Da shvate da ne smeju ni da pomisle da pucaju u našem pravcu!“.

Kadirov je u ovom kontekstu posebno naglasio:

„Nema potrebe da gledamo šta će biti sutra ako budemo donosili bilo kakve odluke. Sve najgore što je bilo moguće – već nam se dogodilo. Gore neće biti!“

I objasnio zašto: „Evropa nema moć. Šta oni mogu da urade? Da protiv nas pošalju svoje LGBT osobe? Kažu da je Amerika poslala diviziju padobranaca u Evropu. Pa da, imaćemo novo naoružanje i oklopna vozila. Neka šalju!”

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading