ZAPAD OSTAVLJA ZELENSKOG NA CEDILU? Ovo upozorenje ne sluti na dobro
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski granatiranjem nuklearne elektrane Zaporožje ucenjuje Zapad, izjavio je zamenik šefa komiteta za Zajednicu nezavisnih država ruske Državne dume Konstantin Zatulin.

Kako je rekao, upravo bi zbog tih postupaka Zelenski mogao da izazove gnev Zapada i da to može dovede do toga da ga se "odreknu".

- Tim postupcima Zelenski ne ucenjuje samo Rusiju, već i Zapad. To može da izazove nezadovoljstvo zapadnih šefova - kazao je Zatulin.

 

 

Takođe je naveo i da uprkos tome što se na Zapadu stvara "anđeoski" lik Zelenskog, "oni bi mogli da se odreknu njega, baš kao i bilo koga drugog, a upravo se to i događa".

Prethodno je list "Bild" objavio članak o tome da bi glavnokomandujući Oružanih snaga Ukrajine Valerij Zalužni mogao da se useli u predsedničku palatu, uz napomenu da bi general mogao da nasledni Zelenskog nakon okončanja borbenih dejstava u Ukrajini, jer bi mogao da podari tračak nade svojim sugrađanima.

 

 

Prema pisanju lista, "Valerij moćni", kako autor članka naziva Zalužnog, dokazao je da poseduje "liderske kvalitete i vojnu domišljatost", te da generala u Ukrajini smatraju patriotom i iskusnim borbenim oficirom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading