VELIKA TENKOVSKA BITKA RUSKE I UKRAJINSKE VOJSKE Dron snimio nešto neviđeno od 1943. i Kurska (VIDEO)
Foto: mil.gov.ua

Uprkos činjenici da je sama bitka trajala svega nekoliko minuta, ovo vreme je bilo dovoljno da ruski tenkisti uspešno savladaju ukrajinsku formaciju u kojoj su pored tenkova bili i oklopni transporteri.

Na predstavljenim video kadrovima možete videti kako se ukrajinska oklopna vozila pojavljuju iza prirodnog skloništa. Pokušavajući da shvate situaciju na terenu, za samo nekoliko sekundi ukrajinski tenkovi i oklopni transporteri su bili već pod teškim napadom ruske vojske.

Kao rezultat metodičkih udara ruskih tenkova, Oružane snage Ukrajine pretrpele su ozbiljne gubitke. Istovremeno, sudeći po predstavljenim video-snimcima, ukrajinska vojska nije uspela da ustanovi odakle se tačno na njih puca.

U kom pravcu sa fronta je snimljen takav snimak, izvor ne precizira, međutim, po svemu sudeći, ukrajinska vojska se spremala da izvede neku vrstu vojne operacije, koja je uspešno osujećena.

Uspeh ruske tenkovske formacije je postignut u velikoj meri zahvaljujući dronu, koji je omogućio dobijanje objektivnih informacija u realnom vremenu.

Sve najnovije informacije o specijalnoj vojnoj operaciji ruske vojske u Ukrajini možete naći u našem BLOGU UŽIVO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading