RUSIJA NANIŠANILA ZAPADNE CENTRE MOĆI Najjezivija pretnja od početka krvavog sukoba
Foto: Printscreen

„Roskosmos“ je objavio satelitske snimke Madrida, Vašingtona (Pentagona i Bele kuće), Londona, Pariza, Berlina i Brisela uz koordinate tačnih lokacija i poruku: „Samit NATO počinje u Madridu, gde će zapadne zemlje Rusiju proglasiti svojim najvećim neprijateljem. Dok će se predstavnici 30 zemalja Alijanse, kao i partneri i kandidati baviti strateškim konceptom do 2030. godine, ’Roskosmos’ objavljuje satelitske fotografije mesta održavanja samita i samih ’centara odlučivanja’ koji podržavaju ukrajinske nacionaliste. Istovremeno dajemo koordinate objekata. Dakle, za svaki slučaj: SAD 38.897542, - 77.036505 - Bela kuća, Pentagon 38.870960, -77.055935, London 51.503049, -0.127727, Pariz 48.870433, 2.316842, Berlin 52.519903, 13.368921, Brisel 50.879986, 4.425771“, stoji u objavi na Telegramu.

Dmitrij Medvedev je rekao nedavno da će, u slučaju da Ukrajina raketama zapadne proizvodnje pogodi rusku teritoriju, Rusija gađati „centre odlučivanja“, pa se objava „Roskosmosa“ može shvatiti kao jeziva pretnja možda čak i nuklearnom odmazdom. On, ali i drugi ruski visoki zvaničnici, poput Dmitrija Medvedeva, zamenika predsednika Saveta za bezbednost Ruske Federacije, više puta su od početka rata u Ukrajini direktno pretili SAD i drugim članicama NATO nuklearnom odmazdom, ali je ovaj slučaj do sada najdirektniji.

Inače, ubrzo nakon ove objave hakeri su napali sajt „Roskosmosa“, saopštio je šef pres-službe te korporacije Dmitrij Strugovec.

- Nakon što je „Roskosmos“ objavio satelitske snimke „centara odlučivanja“, sajt državne korporacije izložen je DDoS napadu - saopštio je Strugovec na Telegramu.

Kako je precizirao, ovog puta, za razliku od situacije u martu i aprilu, napad nije izvršen iz inostranstva, već iz Jekaterinburga.

Otkrivena laboratorija ekstazija među američkim nuklearnim arsenalom!

U vazduhoplovnoj bazi „Klajn-Brogel“ u Belgiji, u kojoj se nalazi deo američkog nuklearnog arsenala u Evropi, otkrivena je laboratorija za proizvodnju sintetičke droge MDMA, poznatije kao ekstazi!

Belgijska policija izvršila je raciju u vazduhoplovnoj bazi koja se nalazi na severoistoku te zemlje, čiji zvaničnici nikada bisu otvoreno pričali o nuklearnim bojevim glavama koje se tamo nalaze. Ipak, 2019. godine jedan poslanik Zelenih izjavio je u parlamentu da američke snage u vazduhoplovnoj bazi „Klajn-Brogel“ drže 10 do 20 nuklearnih bojevih glava.

Tužilaštvo je potvrdilo da je lokalna policija 22. juna na vojnom zemljištu otkrila laboratoriju za proizvodnju droge i da je utvrđeno da se radi o MDMA, sintetičkoj „rekreativnoj“ drogi koja se najčešće naziva ekstazi. Tokom akcije su uhapšena dvojica osumnjičenih.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading