SKLOPLJEN "UGOVOR"? Nariškin: Kijevska hunta se složila sa poljskom aneksijom Ukrajine!
Foto: Printscreen/Youtube

„Država nije privatna kompanija i u konkretnom slučaju vidimo da se kijevska hunta već složila sa poljskom aneksijom Ukrajine i dobrovoljno joj predaje državni suverenitet“, navodi Nariškin u saopštenju.

Prema podacima koje na raspolaganju ima SBR, u Poljskoj se, uz saglasnost Kijeva, uspostavlja rezervni centar za obradu podataka državne poreske službe Ukrajine.

„Varšava intenzivno podstiče režim Zelenskog da joj defakto preda kontrolu nad najvažnijim državnim funkcijama i ustanovama. Uz saglasnost Kijeva Poljaci u ovom trenutku uspostavljaju rezervni centar za obradu podataka Državne poreske službe Ukrajine, pri čemu je ukrajinskom rukovodstvu predočeno da će to, navodno, podići efikasnost rada te službe“, navodi se u saopštenju.

SKLOPLJEN

EPA

 

Takođe se ukazuje da se u Poljskoj oslanjaju na kompaniju SILTEC kada je reč o tehničkoj opremi za taj centar, pri čemu tehničku podršku to kompaniji pružaju američki giganti – „Del“, „Aj-Bi-Em“,„Cisko“.

Kako se navodi, Kijev svesno otkriva SAD i Poljskoj podatke od državne važnosti, uključujući podatke poreskih obveznika i stvarno finansijsko stanje države.

„U poslovanju takav ‘ugovor’ bi mogao da se podvede pod kategoriju stapanja i preuzimanja“, navode u SVR.

Sve o ratu u Ukrajini možete pročitati OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading