UKRAJINSKE TRUPE RAZBIJENE Ruska vojska u iznenadnom jurišu zauzela Severodonjeck (VIDEO)
Foto: mil.ru

On je napisao:

"Severodonjeck je pod našom punom kontrolom. Nacisti su poraženi. Sve njihove pozicije su uništene. Grad je oslobođen. Stanovnici mogu lako da dišu. Od sada više nisu u opasnosti."

Ovo je jednostavno sjajan rezultat koji su naši borci postigli pod vođstvom dragog brata, pomoćnika šefa Čečenske Republike zaduženog za vojne snaga Apte Alaudinova, u bliskoj saradnji sa svim uključenim snagama Ministarstva odbrane i Narodne milicije LNR.

 

 

Neću da krijem da je prvobitno bilo planirano da se Severodonjeck oslobodi za nedelju dana, ali sam danas izvršio prilagođavanja i postavio zadatak da grad preuzmem pod kontrolu za tri dana. Kao rezultat, naši borci su se snašli još brže - za tri sata. Svi odredi Banderista sramno su pobegli iz Severodonjecka čim su saznali da su borci iz Čečenije počeli da čiste grad. Ovo nije ono što ja govorim. To priznaju i zatvorenici koje zarobljavaju naši specijalci.

Čestitam svima na odličnom rezultatu! Svim borcima koji su izvršili zadatak izražavam iskrenu zahvalnost! Naravno, ne nameravamo da stanemo na tome. Nastavljamo lov na Banderu i šejtane! Uskoro stiže još sjajnih vesti!"

Sve najnovije informacije o ruskoj specijalnoj vojnoj operaciji u Ukrajini možete pronaći u BLOGU UŽIVO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading