UKRAJINCI RUSIMA SPREMAJU "BLJESAK" I "OLUJU" Jeziva najava  iz Hrvatske novog etničkog čišćenja
Foto: Printscreen RTS

- Ukrajinci sada dovršavaju vojne akcije tipa 'Otkos 10' i 'Medački džep', a pripremaju se za 'Maslenicu' i 'Bljesak', da bi u avgustu ili septembru otpočeli i 'Oluju' - konstatuje autor teksta u "Večernjem listu".

Zamenik predsednika SRS Aleksandar Šešelj kaže da je Rusija bila primorana da na ugnjetavanje svog naroda u Ukrajini odgovori silom.

- Na vlasti u Kijevu su neonacistički ekstremisti koji su mesecima najavljivali da je jedno od rešenja kojem je vladajuća garnitura u Ukrajini sklona i etničko čišćenje po takozvanom "hrvatskom" modelu po ugledu na brutalni progon Srba i Republike Srpske Krajine 1995. godine koje su SAD i NATO aminovali i logistički pomagali. Rusija je i otpočela specijalnu operaciju u Ukrajini sa ciljem zaštite stanovništva, i Rusa i Ukrajinaca, od nacističkog divljanja i terora i zato što nije htela da dozvoli da ruski narod sa teritorije DNR i LNR doživi sudbinu koju su doživeli Srbi iz zapadnih srpskih zemalja. Zapad podstiče svaku vrstu konfrontacije sa Rusijom čak i kampanju masovnog terora i progona koje nacisti u Ukrajini sprovode već osam godina. Rusija je bila primorana da odgovori silom kako bi spasila svoj narod i državu ali Ruskoj federaciji Ukrajina i ukrajinski narod nisu neprijatelji, neprijatelji su oni koji su ih instrumentalizovali i koji Ukrajinu uvukli u bratoubilački sukob a to su SAD i NATO - rekao je Aleksandar Šešelj.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Hvati

22.05.2022 13:08

Kazu:Pokaj se da ti Bog oprosti Oluje nikom dobro ne donose.

Aca

22.05.2022 13:13

Gde bi hrvati smeli oni su kukavice da nije bilo nato na celu sa generalom klark nebi bila ni oluja ni bljesak tako su dobili drzavu od austrougarske