TREĆI SVETSKI RAT JE POČEO?! "Putin će prvo smanjiti NATO, Poljska, Češka i Slovenija više neće biti članovi, a onda na red dolazi Nemačka..."
EPA

Melnik je dao svoje predviđanje događaja u kome je naveo da će Putin primorati NATO na povlačenje

- Svetlo je nestalo. Šetnja i uživanje na suncu izgledaju neprikladno. Ima života pre i posle 24. februara - rekao je na početku.

- Moraš umeti da se smeješ, inače ćeš poludeti. Ali meni je, kao i svima u Ukrajini, veoma teško. Proveo sam mnoge neprospavane noći razmišljajući o strašnim ratnim zločinima koje Rusi čine u mojoj domovini - kaže Andrij Melnik.

Upitan o eskalaciji sukoba, on je rekao da je treći svetski rat već počeo.

- Treći svetski rat je već počeo. Putinov napad na Ukrajinu pogađa sve. I Nemačku, mada još ne vojno. Trebalo bi svima da bude jasno: Putin želi imperijalistički svetski poredak sa smanjenim NATO-om, alijansa čiji su Poljska, Češka i Slovenija više ne bi bili članovi - rekao je on.

- Strah da će Nemačka postati strana u ratu je potpuna besmislica. Za Putina je Nemačka već strana u ovom ratu. Pobeda Rusije u Ukrajini bila bi najgora stvar koja bi mogla da se desi Nemačkoj - rekao je on.

Što se tiče naoružanja, rekao je da su tenkovi koje je poslala Nemačka stari 40 godina.

- Da bismo pobedili Rusiju, potrebno nam je moderno nemačko oružje - rekao je on.

Najnovije vesti pročitajte u našem blogu Ukrajina uživo.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Vladimir

02.05.2022 16:20

Amerikanci nemci englezi francuzi ..pricaju o imperijalizmu,kolonijalizmu ,agresiji i ratovima..kako je svet licemeran i lazan.Ajde lepo pred svetski sud i karte na sto,pa da vidimo ko je gde i kad pocinjao ratove ubijao uzimao roblje otimao itd itd..da se svedu racuni.Mislim da bi rusiji trebalo jos 50 ovakvih ratova najmanje da stigne zapadne robovlasnike sta su radili.

Dragi

02.05.2022 17:09

Kako Nemačka nije u ratu a šalje tenkove i naoružanje Ukrajini ne šalje banane .Rusija nije Srbija gde su se 19zemalja na čelu sa Amerikom praznili svoje magacine naoružanja sa osiromašenim uranijumom to je genocid a ne ono što pripisuju Srbiji što se nije desilo

Srb

02.05.2022 18:20

Zamena teza. Imperijalisticki svetski poredak već postoji...i to decenijama. Putin ga ruši. A da pobedite ruse, ne treba vam moderno nemačko oruzje. Treba vam Zlatna Ribica.

Lucky

02.05.2022 18:38

A lepo si spavao dok su ukrainci ubijali ruse??? Ta zverstva ti nisu smetala?!? Zasto bi izbio 3.svetski,zbog Ukraine??? Budaladtina!!!!! Ukraina je bitna samk Rusiji i nikom vise!! Da bi ce Ruska ,zato vam svet i daje oruzije da je sto vise razorite i Rusima ne ostane nista ali,svet ne razume da Rusiji ne treba nista po Ukraini sem prostora!

Драшко

03.05.2022 12:53

Треба поставити питање свима онима који су ЗА или ПРОТИВ Русије, шта би урадио сваки од нас када би му на врата стана залипао рукама и ногама познати силеџија и хтео на силу да уђе у стан?

Jata

06.05.2022 09:24

Mislim da rat neće stati sve dok se Ukrajina potpuno ne osvoji.