POZIV KOMPANIJAMA DA POMOGNU STANOVNIŠTVU UKRAJINE Srpska privreda je već toliko puta pokazala da ima dobro srce (FOTO)
Foto: Alo!

Poziv kompanijama da pomognu stanovništvu Ukrajine

Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije pozvao je naše kompanije da se, u skladu sa svojim mogućnostima, uključe u humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za stanovništvo u Ukrajini.

POZIV KOMPANIJAMA DA POMOGNU STANOVNIŠTVU UKRAJINE Srpska privreda je već toliko puta pokazala da ima dobro srce (FOTO)

Foto: Alo!

 

 
„Nastojimo da dopremo do što većeg broja kompanija kako bismo pomogli ljudima kojima je trenutno najteže. Slike iz Ukrajine nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Srpska privreda je već toliko puta pokazala da ima dobro srce, da zna šta je humanost, šta je potreba da se pomogne u nevolji“, istakao je Čadež.

Predsednik PKS podsetio je da su se odmah nakon pokretanja humanitarne akcije, 30. marta, odazvale velike kompanije među kojima su MK grupa, Nestle Adriatik S, Eliksir grupa, Japan tobako internešnl, a svoje donacije najavili su Koka kola i Bambi.

„Pozivam kompanije da na sajtu PKS i u komunikaciji sa našim zaposlenima zatraže detaljnije informacije o humanitarnoj akciji, kako bismo prikupili pomoć, u robi i novcu, u što većem obimu za one kojima je najpotrebnija“, ukazao je Čadež.

Na sajtu PKS je spisak najneophodnijih proizvoda, prema informacijama od ljudi sa terena.

Kao humanitarna pomoć iz Srbije, stanovništvu u Ukrajini mogu se donirati  proizvodi: konzervisana hrana (riba, meso, povrće); tostiran hleb i hleb produžene svežine; hrana za bebe (kašice i mleko u prahu); pelene za bebe i kozmetika za bebe; instant nudle; proteinske pločice, žitarice, sušeno voće, orašasti plodovi;  čokoladne table i keks; slani konditorski proizvodi; topli napici: čaj, instant kafa;  testenina i cerealije; voda; sredstva za ličnu higijenu: toalet papir, četkica za zube, pasta za zube, sapun i šampon; lekovi i medicinska sredstva.

Donatori se prijavljuju putem mejlova i telefona Privredne komore Srbije: csr@pks.rs +381 66 8751 166  ili Srpskog filantropskog foruma: jelena@filantropskiforum.com  +381 64 1993 114. Novčane donacije  realizuju se preko namenskog računa Fonda B92 u Raiffeisen banci: 265-1100310003520-62.
Primalac: Fond B92
Adresa: Obilićev venac 2, 11000 Beograd, Republika Srbija
MB: 17539744; PIB: 103281849
Svrha uplate: Pomoć građanima Ukrajine

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading