Đukanović udario na Srbiju u Briselu: Na strani ste "agresora" na evropske vrednosti!
Alo

 

Svaka zemlja, pre svega evropska, mora da se suoči sa dilemom da li je na strani evropskih vrednosti ili na strani "agresora" na evropske vrednosti, izjavio je danas crnogorski predsednik Milo Ðukanović u Briselu posle vanrednog samita NATO.

Pratite nas i na Telegramu



Ðukanović je to rekao komentarišući odnos Srbije prema događajima u Ukrajini.

"Teško možete biti i na jednoj i na drugoj strani. Sa tim nemamo nikakvog problema u Crnoj Gori. Od prvog časa smo kazali da smo na strani evropskih vrednosti i jedinstva", rekao je Ðukanović, prenela je RTCG.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Mila M

24.03.2022 17:00

Dijabola. Sta reci, osim da nije bas sav svoj

Rada

24.03.2022 17:13

Ma oces li nam se skinuti sa grbace jedared , prostacino lopovska . Sutra ces traziti da vas prehranimo . Sjasi vise .

Valentina

25.03.2022 02:10

Jadnik! Ne umije da se izbori za svoj status,pa mora da pljuje po Vucicu i Srbiji! A Abazovic : Dajte hranu. Kako ce jesti psenicu koja je porasla u Srbiji i blagoslovila je Srpska crkva. Ne boje se da ce postati Srbi. Sveti Vasilije Ostroski mu nece oprostiti ovo sto rade bratskom nsrodu. Ne treba niko da ih napada,dovoljno su sukobljeni medusobno,samo da ne eskalira...

sombor

25.03.2022 05:35

Kakav je ovo idijot mrzi sve staje srpsko treba ga osuditi na dozivotnu za kradu i sve im oduzeti citavoj porodici jer su sve stekli kriminalom

Bezimeni

25.03.2022 17:57

Jado,pamet ti se skratila,a memorija izbrisala! Jesi lui nekad čuo šta su nosioci “ evropskih” vrednosti uradili narodima širom sveta? Jesi li čuo šta je bilo na Bakanu pislednje tri decenije?Za tebe su “ evropske” vrednosti razaranje suverene države,čak i upotrebom osiromašenog uranijuma,ubijanje njenih gradjana svih uzrasta! Gde ti ae dade pamet,moral,memorija? Zarad svoje “kože”, spreman si na sve,da ti se preci u grobu prevrću! Prevrtaćeš se, nećeš imati sna! Stiže to kad tad!