LUKAŠENKO SAOPŠTIO UŽASNE VESTI To će dovesti do Trećeg svetskog rata!
Foto: EPA/Foto: EPA/SHAMIL ZHUMATOV

„Ludi Poljaci već predlažu: hajde da napravimo mirovne snage od 100 hiljada i dovedemo ih preko Lavova u Ukrajinu. Vi razumete da je to Treći svetski rat“, rekao je Lukašenko.

Prema njegovim rečima, Belorusija neće stajati po strani ako Zapad preduzme ovaj korak.

Nakon što NATO nije prihvatio da se formira mirovna misija u Ukrajini, poljski premijer pozvao je u čelnike država Evropske unije, Amerike i Britanije da posete Kijev.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
DUSKA

24.03.2022 16:50

Poljski narod mora pod hitno smeniti svoj rukovodeci vrh da ne bi stradao. Vrhuske su zaludele i Ukrajinski narod koji je sada u izbeglistvu ili negde u podrumima,a za Zelenskog i njegovu porodicu je obezbedjena odstupnica i nagrada za ono sto je uradio za interese drugih zemalja. Narode Poljske izvucite pouku.

Slobodan

07.04.2022 15:00

@DUSKA - Poljska je mrzitelj Rusije i Belorusije onaj ko mrzi brrzo nestaje ko država.Amerika niska ali nikako medalje vojsku to e po mom kukaviciji posao.Ameriks tim potezom uništava celi EU da bude spaljena.Kszu Ukrajina će ih pobediti necejel Rusija nepuca na narod ,I onda Rusikao gube .Neznaju jadni dace dobiti ono što traže poniženje u slučaju sukoba NATO Rusija.Tsko su optužili Generala Ratka Mladića jel je branio goloruki narod .Svaki rat izazivač je NATO .Gotov je NATO nije više ono što misle.Eu će biti spaljena odakle se puca tu se uzvraća Ruski udar.Nije Rusija prćija.

Zorana

24.03.2022 19:32

Sta treba Piljacima da budu na celu.antiruske histerije. Trebaju biti.mudriji.i ozbiljniji.a ne.americki.kerovi

stanojka

12.04.2022 06:56

Polljski glavari. Bolje smirite se. Ako vas je Amerika kupila. Ali nije narod kriv. Poljski presednik pod hitno mora da se mjenja. Narode otvorite oci rat nam netreba. 🙏🏽Okrenite ledja Amerima. Bice vam bolje oni samo znaju ratovati po cjelom svetu. 🙏🏽

stanojka

12.04.2022 07:00

Ocigledno si za Rat. Ako imas familiju misli na njih. Amerika rat vodi po celom svjetu. Moli boga da bude mir🙏🏽

Zoran

29.05.2022 19:28

Sto nek izbije treći svetski rat i pobiju poljake i onako previše lete