DRITAN ABAZOVIĆ UVLAČI CRNU GORU U RAT Nebojša Medojević izdao alarmantno upozorenje
Printscreen

- Politička grupacija prevaranata i izdajnika, sa samo četiri poslanika, meša se u unutrašnje političke prilike u Rusiji koja je u ratu sa Ukrajinom.

Ako ova ekstremistička neokomunistička grupacija pod kontrolom Soroša i globalne duboke države formira Vladu, Crna Gora ulazi u zonu haosa i katastrofa. Crna Gora ovako slaba, podeljena, posvađana, opljačkana, kriminalizovana se ne sme svrstavatai ni na jednu stranu u ovom globalnom sukobu.

Ugrožavati mir i stabilnost zemlje, zbog nekog bednog aplauza ili tapašanja po glavi od strane nekog od predstavnika globalne duboke države i nove Komiterne, je dokaz ličnih kompleksa, frustracija i opasnih namera vlasnicima Vijesti.

Šta je sledeće od vlasnika Vijesti? Zahjevi za otvaranjem novog Golog otoka za sve koji ne podržavaju Soroša i duboku državu i ne žele da se svrstavaju ni na jednu stranu? Da li Miško Perović i Milo Đukanović spremaju neku novu Rezoluciju kojim bi sve one koji nisu Soroševci opet zatvarali na Golom Otoku i sa njima punili jame?

Opasne namere opasnih ljudi koji su umislili da su neka nadraša i da samo oni imaju pravo da upravljaju ovom državom.

Ovako bolesne ideje u teškim i opasnim vremenima su mnogo koštale Crnu Goru u njenoj istoriji.

Umesto ekstremizma, jednoumlja, bratomržnje i bratoubistava, nama je potreban nacionalni konsenzus i pomirenje. Neka ovaj rat prođe mimo Crne Gore i neka nijedan život ne strada zbog sukoba Rusije i duboke države. Ovaj sukob rešiće velike sile. Neka Dritan malo odmori glas i frizuru jer je počeo da se igra sa stvarima sa kojima se ne igra. Mir i bezbednost građana i države je imperativ. A neka građani Rusije odlučuju o njihovoj vlasti. Ili Dritan misli da i tamo treba da neka lutka duboke države sa 3% glasova treba da vlada - napisao je Medojević.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading