NOVA PRETNJA RUSIJI Američki bombarderi leteli nadomak Ukrajine, odjednom su se pojavili NIOTKUDA
Printscree You Tube

B-52 su zatim odleteli u Rumuniju, gde su sproveli uvežbavanje vazdušne podrške kao deo misije operativne napadačke formacije bombardera (BTF).

Let u rumunskom vazdušnom prostoru doveo je bombardere na krajnji istok NATO sfere, nadomak ukrajinskog vazdušnog prostora.

- Ovakvi manevri nam pružaju priliku da se integrišemo i treniramo sa našim saveznicima i partnerima, posebno u ovom teškom periodu. Zajednička obuka osigurava da odbrambena moć NATO ostane bez premca - rekao je general Džef Harijan, komandant vazduhoplovnih snaga SAD u Evropi, vazduhoplovnih snaga u Africi i Savezničke vazdušne komande NATO.

Sve o ukrajinskoj krizi pratite UŽIVO NA NAŠEM BLOGU.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
hm

05.03.2022 12:22

Kome to ne odgovara brz i obostran prekid sukoba?

Dragi

05.03.2022 13:50

@hm - Zašto ne uvežbavati jedinice iznad Amerike Iznad Velike Britanije hoćete Evropu da uvučete u rat Evropljani da ginu

General

05.03.2022 15:37

Izazivaju pa kad dobiju ono sto odavno traze, djavo ce im biti kriv. Nije im to Srbija pa da mogu sa njom kako hoce. Dosta su Ameri krojili kapu svetu. Doslo je vreme da se to promeni a oni nek lete iznad svog neba. Samo traze gde bi pravili nova ratna zarista. Sto neratuju na svojoj teritoriji a ne u tudjim drzavama i teritorijama sa kojom nemaju nikakve veze.